Milyen lesz így az élet? Meséljetek.
Bocs,nekem hasznos válasszal nem szolgálok,csak bátorítani szeretnélek!!-remélem sikerül!!
Amikor csak egy gyermeked volt,és útban a második,akkor féltél hogy hogy "birkózol meg" két gyermekkel?
Amikor két gyermeked volt,és útban a harmadik,akkor megfordult a fejedben az,hogy hogyan "birkózol meg" három gyermekkel?
Amikor három gyermeked volt,és útban a legkisebb,akkor feltetted Magadnak a kérdést: hogy birkózom meg négy gyerekkel?
Sikerült "megbirkóznod" a feladattal?? :-)
Ne aggódj! Ha 4 gyermekkel "elbírsz",akkor az 5 sem lesz nagy bajos! :-)
Boldog babavárást!!! :-)
Üdv:3 lányos
Sok sikert kivánok Neked/Nektek, biztos minden rendben lesz!
Amikor a legkisebb megszületik majd, már csak a legkisebb kislányoddal leszel otthon, a többiek oviban/suliban, szerintem kibírható. Jó lenne, ha a nagylány minél több dologban segítene, nagy könnnyebbség, hogy a két első gyerek már ilyen nagy. Gondolom a 14 éves továbbtanulása is megoldódik legkésőbb szeptemberre, így a szülésre talán sínen van. Gondolom sok mindent nem is kell venni a babának, hiszen fiús, lányos dolgok, mindenetek van.
Én 3 héten belül szülöm az 5. babámat, talán mondhatom, hogy nehezebb a helyzetem, mint a Tiéd, mert nálunk a legidősebb is csak 5.5 éves. Fontos a jó naőirend és a következetesség, de gondolom ezt már Te is tudod-
A lakásban megvan, hol lesz a helye a babának? Hogy álltok a szobákkal? Hány éves vagy? Munkád / szakmád /emberek között lenni nem hiányzik?
Én ezeket kérdezném Tőled, nekem ezek jutottak most eszemb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!