Van itt olyan aki elvált a férjétől? Milyen volt utána az élet? Hogy mentek a dolgok? Segített valaki? Mennyi pénzből éltetek meg havonta?
Figyelt kérdés
Miért mentetek külön?
Légyszi írjatok le mindent ami csak eszetekbe jut, mindenre kíváncsi lennék!
Köszönöm!
2012. ápr. 17. 10:09
1/4 A kérdező kommentje:
Sokat gondolkoztatok rajta hogy a gyerekek miatt együtt maradjon a család?
2012. ápr. 17. 10:10
2/4 anonim válasza:
Egy fiam van és azért mentunk széjel mert csak a hobbijának és a sornek élt.Csinált egy vagon adoságot és jol tettem hogy elváltam mert most sokkal jobb.A gyerek nemtart ossze ilyen kapcsolatot.Igen ok megszenvedik ezt nagyon de jol alakult minden:)
3/4 A kérdező kommentje:
Annyira örlődöm mindenen.....
Ha nem lennének gyerekek már nem lennék vele...de így minden bonyolúlt :S
2012. ápr. 17. 10:36
4/4 anonim válasza:
Iszik? Bánt? Nem törődik veletek?
Ne a gyerek tartson össze benneteket! Te is ember vagy, nem szenvedhetsz egy rossz kapcsolatban csak azért, mert gyerekeid vannak.
Persze, könnyű ezt mondani. Én is voltam már úgy, hogy nem bírom tovább, lelépek a gyerekkel együtt, de mikor felvetettem páromnak, ő mindig változtatott, hogy jobb legyen, ő partner volt abban, hogy együtt maradjunk. Ha a párod erre nem hajlandó, akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!