Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fáradékonyabb vagy, amióta...

Fáradékonyabb vagy, amióta van gyerkőcöd?

Figyelt kérdés

Régen egy örökmozgó, fáradhatatlan nőszemély voltam. Elég volt napi 4-5 óra alvás. Tudtam korán kelni, későn feküdni, és rengeteg energiám volt.

Mostanság azonban reggel 9kor alig tudok felkelni. Még szerencse, hogy a férjem kel a gyerekkel reggel fél 9kor. Napi 9-10 óra alvás is kevés. Nem rohangálok folyton a 15 hósommal, tudok napközben lazítani, de mégis fáradt vagyok.

Mostmeg még kismama is vagyok, és még fáradtabb. A vérképem rendben. Csak fura, hogy már nem vagyok a régi, aki alig pihen, alig alszik.

2009. jún. 30. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
detto :) fiam 18hós,pocilakó 32hetes :) egész nap alig élek.. és ez még így lesz egy darabig..
2009. jún. 30. 21:51
 2/5 A kérdező kommentje:

2 hós kora óta az éjszakákat is végig alussza. Előtte amikor éjjelente is evett, nem esett nehezemre felkelni. Reggel is magamtól ébredtem.

De kb.10 hós kora óta egyszerűen hulla vagyok...

2009. jún. 30. 21:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Szoptatod a kicsit? Nem lehet, hogy vitaminhiányod van?
2009. júl. 1. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Érdekes, mert az én fiam 1 éves és tök jól vagyok. Sokkal jobban mint az első 5 hónapban, az egy rémálom volt, nem akart aludni. Mára meg nagyon jó alvó lett ,mit a szülei, és tényleg elég jól viselkedik is. Szóval egy szavam nem lehet rá. Lehet, hogy te azért vagy fáradtabb, mert megint babát vársz, és az leszívja az energiádat. Szedj vitamint, hátha kicsit segít.
2009. júl. 1. 12:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Szedek vitamint, de már mielőtt teherbe estem volna, akkoris fáradékonyabb voltam.

Szoptatni egyáltalán nem tudtam :(

2009. júl. 1. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!