A Patrik nevet hogyan lehet becézni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 21:12
11/20 anonim válasza:
engem patriknak hivnak és patt,patrika,stb igy bvecéznek.
12/20 anonim válasza:
egyik haveromat patronnak vagy pötinek szokták szolitani :D
13/20 anonim válasza:
Én Patrik vagyok, és mindenki Patyó-nak hív.. :) nekem tetszik
14/20 anonim válasza:
patrik az én nevem is. a patrik név legismertebb bece neve patyo, de lehet patyó-nak is nevezni. de engem sokan neveznek patyesz-nak is, de az talán már nem hivatalos
15/20 anonim válasza:
A barátomat is Patriknak hívják. Legtöbben úgy hívják, hogy Patya, de nekem csak Patrik :)
16/20 anonim válasza:
Én is Patrik vagyok, de, ha nagyon a gyökerekhez akarsz folyamodni a becézésnél akkor Paddy (ír becenév), esetleg az angol Rick. Szerintem ezek azok, amik talán elfogadhatóak, de a te véleményedre bízom... :)
17/20 anonim válasza:
Én is Patrik vagyok,engem mindenki petáknak hív kivéve a szüleim :D
18/20 patrik0103 válasza:
Tény, hogy nincs sok becézési lehetőség szerintem, engem Papa-nak hívtak suliban, de ott közrejátszott, hogy én voltam a legidősebb az osztályban.
Hívtak még Rik-nek és Ricsinek (utóbbit nem tudom megindokolni)
20/20 anonim válasza:
Patuska, Patyaksz, Patuka, Patyesz, Patyi, Patrikusz, patrikocska, Bár egy csomó van lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!