Tetszik nektek az Ákos név? Felétek mennyire gyakori?
Kisfiam Ákos, egy sincs az ovijában rajta kívül, a két nagyobb gyerekem csoportjában-osztályában sincs Ákos. Áron, Máté, Marci, Bence Milán és Levente viszont változó arányban 2-3-4 is..
Nekem egyáltalán nem kedvencem az énekes Ákos, és utálom amikor azt kérdezik hogy Ákos az énekes miatt lett Ákos?? Dehogyis. Miért lenne, ez annyira nem ritka vagy extra név. Olyan mintha azt kérdeznék attól akinek Áron a gyereke hogy Kovács Áron miatt az e...
Szép név, magyar név, kicsinek is jó, felnőttnek is megfelelő. Szerintem.
Szerintem is szép név. :)
Ismerek párat, de nem annyira gyakori felénk. Pedig azt hittem, hogy máshol tucat. :O De így megnyugodtam. :)
Egyébként minden Ákos, akit ismerek okos és jól néz ki. :D
Igen, tetszik, a kisfiunkat is így hívják. Nekem többen is rögtön ábrándos tekintettel ránéztek, és azt mondták: "fehér sólyom a jelentése"...
Egy Ákost tudok a távoli ismerősök között. Szeretjük, mert lehet vele babának és felnőttnek is, de kukás bácsinak meg miniszternek is lenni.
Ja, és Kovács Ákos is eszünkbe jutott, mikor adtuk neki. Reméljük, hogy a fiunk is hasonlít majd az énekesre, aki olyan sok dolgot elmondott és kimondott már mások helyett, és segített, hogy a dolgok a méltó helyükre kerüljenek.
Szerintem az egyik legszebb fiúnév. Kellően komoly egy férfinek, és aranyos egy kisfiúnak.
Lányom lett, de a fiú listámból egy dolog miatt kiesett.
Kérlek nehogy megbántódjatok, és nem akarok ízléstelen hasonlatot mondani de nekem Ákos-rákos "páros" ugrik be........emiatt az egy "fura" gondolatom miatt lett elvetve anno ez a gyönyörű fiú név.
Egyébként egy Ákost sem ismerek a környezetemben, nem is nagyon értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!