Zsombor mennyire gyakori név felétek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 23:35
1/17 anonim válasza:
Eléggé, ezért sem akartam ezt a fiamnak, pedig már vagy 10 éve szemezek ezzel a névvel.
Testvéremnek rossz élmény volt a suliban hogy még 3-an voltak belőle az osztályban. Ezzel szemben egy Bogi sem volt az osztályunkban, de még az iskolában sem. Én örültem.
Persze ez egyéni teljesen.
2/17 anonim válasza:
közepes, pár éve volt divat, most már annyira nem...A 4,5hós fiam is Zsombor, de csak mert a bátyja ragaszkodott hozzá.
3/17 anonim válasza:
Egy kb. 700 fős kis faluból származom, ott van egy kisfiú, akit Zsombornak hívnak, ő 4 éves lesz. Most egy 6000 fős kis városban lakom, itt is ismerek egy Zsombi nevű, 3 éves kisfiút, de itt szerintem még van belőle 1-2. Egyébként nagyon tetszik ez a név!
4/17 anonim válasza:
én az 1000 ismerősöm közül kettőt ismerek..nem rossz arány :D
6/17 anonim válasza:
Közvetlen környezetemben 4 is van belôle. Közepesen gyakorinak mondanám.
7/17 anonim válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz, az én közvetlen környezetemben is 4 van belőlük, a legidősebb 8 éves a legkisebb 4 hónapos. nagyon gyakori név mostanság! Egyébként benne volt tavaly is a 10 leggyakrabban adott fiúnévben!
8/17 anonim válasza:
Gyakori a Zsombi, felkapott lett.
9/17 anonim válasza:
A kisfiam ovijában én legalább négyről tudok. Bölcsibe más környékre járt, teljesen más gyerekekkel, ott is volt néhány.
10/17 anonim válasza:
Szerintem gyakori. Néhány évvel ezelőtt az egyik legnépszerűbb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!