Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van még rajtam kívül valaki...

Van még rajtam kívül valaki aki nem kapott gyed kompenzációról semmit?

Figyelt kérdés
Se pénz, se határozat, ha nagy nehezen el tudom érni az államkincstárt, senki nem tud semmit. Van a munkahelyemnek saját államkincstári ügyintézője, de ott sem tudnak semmit mondani. Létezik ilyen????

2012. máj. 31. 11:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A gyed-et az OEP utalja!

Én sem kaptam semmilyen papírt,csak több pénzt kaptam a számlámra. Márc 9.én járt le a gyedem,és áprilisban arra a 9napra kaptam 50.000ft körül. Ebben szerintem benne volt 2hónap kompenzáció!

2012. máj. 31. 11:37
 2/13 A kérdező kommentje:

Nekem nem oep utal, hanem a cég, ezért is mondták, hogy az államkincstáras ügyintézőt kérdezzem, hozzá fut be minden ilyen papír.

Tök jó, akkor ezek szerint én nem kapok semmi, de legalább egy papírt küldhettek volna. Március 10-én adtam be a papírt.

50 000 ft 2 hónapra, nem max 9 ezer volt amit havonta kifizettek?

2012. máj. 31. 11:42
 3/13 anonim ***** válasza:

Pedig a gyedhez az OEP az illetékes! A MÁK a családit,és a GYES-t utalja!!! A munkahelyeden nem jól tudják.

Én az 50.000-et,arra a 9napra+a 2hónap kompenzációra kaptam.

2012. máj. 31. 11:50
 4/13 anonim ***** válasza:
2012. máj. 31. 11:57
 5/13 anonim ***** válasza:
járj utána párom is bukott 50 ezret a kedves munkahelye jól elbaszta és mikor szóvá lett téve akkor csak annyit mondtak, hogy hát ezt utólag már nem kapja vissza, így járt
2012. máj. 31. 11:57
 6/13 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok nekem is és a páromnak is a cég utal

Azért nem tud a munkahelyeden senki semmit, mert valószínű ők is elbasztak valamit és próbálnak kibújni a felelősség alól. A végén majd téged hoznak ki hibásnak, hogy ha észlelted, hogy nincs pénz akkor miért nem szóltál időben.

2012. máj. 31. 12:00
 7/13 anonim ***** válasza:

Igen tuti hogy ők a ludasak ne hagyd magad!!!

Csak azt furcsállom hogy ha beszéltél az Államkincstárral ők nem mondták hogy nem hozzájuk tartozik,fordulj az OEP-hez???

2012. máj. 31. 12:14
 8/13 anonim ***** válasza:
én sem kaptam semmilyen határozat vagy akármi mást, csak több pénzt!
2012. máj. 31. 12:21
 9/13 A kérdező kommentje:

Hát ez tök jó! Kiküldte a munkahelyem a kitöltendő papírt, benne egy címmel, ahova küldenem kellett, tisztán emlékszem rá, hogy a Bp-i Bartók Béla úti Mákhoz kellett küldeni, de azt hiszem megvan még az ajánlottas papír előkutatom.

Még valami, abban tudna valaki segíteni, hogy szerintetek nekem jár-e kompenzáció? 2 gyerkőcünk van, mindkettő után én veszem igénybe a családi kedvezményt. Annak idején volt szó róla, hogy így nem fog járni, de azt mondták a munkahelyemen is hogy adjam be majd ők eldöntik. Most viszont azt olvasom, hogy 3 vagy több eltartott esetében nem jár.

2012. máj. 31. 14:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Olvasd ezt el,benne van hogy neked nem jár kompenzáció! Mivel 2gyerek után veszel igénybe adókedvezményt,gyed alatt,és csak 1-re lehet. Tgyás alatt vehető igénybe 2gyerek után az adókedvezmény,hogy járjon a kompenzáció! [link]
2012. máj. 31. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!