Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki segít rajtam? Mickey...

Ki segít rajtam? Mickey játszótere kellene.

Figyelt kérdés

Leszedték a youtube-ról a Mickey játszóterét. Kisfiam imádja és két napja rimánkodik, hogy szeretné nézni. Még nem érti meg, hogy letörölték és nem lehet. Ha valaki tud olyan oldalt, ahonnan le lehetne tölteni vagy esetleg átküldené, annak megköszönöm. cím: vkzs77@citromail.hu

Köszi mindenkinek

2012. ápr. 5. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
A www.magyarvagyok.com oldalon találtam egy csomót.
2012. ápr. 5. 20:09
 2/4 alaszka ***** válasza:
Letölteni nem tudom honnan lehet, de az én lányom is szereti. Volt már máskor is, hogy lekerült, aztán pár nap múlva visszatette valaki. 1-2 nap múlva nézzük meg megint, hátha...
2012. ápr. 5. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Addig itt egy másik ebben is van Miki egér!

http://www.youtube.com/watch?v=nPaRkBNZEpE&feature=related

A 11-estől újabb Realplayerrel, vagy a VideoGet-tel le is lehet szedni a Youtube-ról a videókat!

Ha megtalálod rögtön szedd le!

2012. ápr. 5. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:

meseletoltes.atw.hu

Én innen szedtem le. Az én kisfiam is imádja.

2012. ápr. 6. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!