Kisgyerekes anyák! Mennyi idő alatt tudtatok elhelyezkedni?
2 éves a fiam, a nagyobbik gyerek 4. Most kitettek a munkahelyemről. El vagyok keseredve, bár a fejvadászok biztattak. (Persze a jelentkezési lapomra beírták, hogy 4 éve itthon vagyok, nem akartam hazudni, de lehet, hogy kellett volna.)
Aki így járt mennyi idő múlva talált másik állást?
Van diplomám, s beszélek angolul.
Írjatok foglalkozást és régiót is.
közgazdász, mérlegképes könyvelő
2-3 hét után találok. aztán amint letelik a 3 hónap már meg is szabadulnak tőlem, a próbaidő utolsó napján...általában ennyi idő kell, mire napra készre teszem az addig elhanyagolt, rosszul vezetett könyvelést, szervezem át és indítom útjára a gazdasági osztályt.
Így már félek munkát vállalni. Kihasználnak teljes mértékben :( nekem viszont el kéne tartanom a gyereket, állandó állásra lenne szükségem.
Ja, ez nekem is lemaradt :)
(észak-)kelet-Dunántúl
Köszi.
Első, nekem is pont ez a végzettségem, bár én multinál dolgoztam eddig pénzügyi előadóként, úgyhogy a teljes könyvelést nem ismerem. Azt tudom, hogy a betanított munkásokkal ezt csinálják, mert kell az állami támogatás, de már velünk is? Szerinted ezzel a végzettséggel találnánk külföldön munkát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!