Nektek is gyanús ez a kérdés?
Páran elkezdték pedzegetni, hogy talán kéreget a kérdező. Eleinte én nem gondoltam ilyen hátsószándékra, de most már kicsit sok a kifogás, pedig kapott jó tanácsokat...
Kíváncsian várom a fejleményeket, de egyre jobban úgy tűnik,hogy jó volt az első beszólogatók megérzése.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Én meg el merem hinni, h sajnos van ilyen :(
De -ha igaz- értelmes nőnek tűnik, meg fogja oldani ő "kéregetés" nélkül is.... a "teste árulását" meg szerintem kétségbeesésébe írta. Az villant be elsőnek, ha nem lenne pénzem pelenkára , vmi pólót vagy ilyesmit kötnék rá a babára. Van 6 pólóm, az már csak elég....de nem viccelek. A kényszer nagy úr....
Nem érzem kéregetésnek. Egyedülálló anya, link, nem fizető apa, albérlet. előfordul az ilyen sajnos.
Még arra a kérdésre sem válaszolt, hogy hol lakik, és nem kért semmit.
Csak szivat. Stílus alapján felismerem, meg a szomszédos szövegből.
Egy hasonló kérdésénél odáig jutott a kéregetésben, hogy valakinek privátban megadta a mail címét, amiből a facebook adatlapjáról kiderült, ki is ő...
Legyetek nagyon óvatosak!!!
Én a jó múltkorába futottam bele egy ilyen kérdésbe,miszerint anyuka terhe az első babával,apuka lelépett,nincs semmire pénze,a szülei meg elhajtották.
Írtam privit,hogy adjon címet.küldök ezt-azt.Írta a címet,hogy ez a szüleié,mert most ott lakik!!!!!!!!!!!Elsőre fel se tűnt!!!!Mivel kiírta a teljes nevét,lecsekkoltam facebookon,egy édes kisfia volt,meg szerelmes képek a férjével!!!Nagyon kiakadtam,rögtön jelentettem,törölték is a kérdést.
Állítólag,sokan jönnek ilyen kérésekkel,ingyen kapnak egy csomó mindent,aztán a jótevő a vaterán látja őket meghírdetve.Ha ADTOK VALAMIT,CSAK SZEMÉLYESEN!!!!!
3-as vagyok.
5-ös, az ugyanaz, akiről írtam. :) Karácsonykor is ezt csinálta, akkor is így bukott le. De megvárja, míg annyira sajnálják, hogy már nem merül fel kétség az emberben.
Szerintem ez is ugyanaz.
Ebbe semmi kivetnivaló nincs.Erre még én is válaszoltam.
Ha nem tud venni hagyja el a pelist én csak ezt tudom írni,hisz már nem annyira pici.Én 2 gyerekemnél ezt használtam.Nem is volt pénzem igazán rá,így megpróbáltam nélkülözni és bejött.Le is szoktak a fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!