Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pocakcsajszi az fiúnál pocakpa...

Pocakcsajszi az fiúnál pocakpasi? Vagy mi?

Figyelt kérdés

2012. máj. 29. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Inkább pocaklakó. Habár ez a nemére nem utal nekem ez tetszik.
2012. máj. 29. 21:50
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát hogy őszinte legyek nekem egyik sem tetszik. Nem szeretem ezeket a "gögyögéseket".

Sokat olvasom hogy "pocakcsajszi",de fiúnál még nem olvastam hasonlót. Ezért is érdekel.

2012. máj. 29. 21:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem gügyögök én se. Olyan gáz kimondani vagy olvasni mindkettőt. Nekem legalábbis. Ettől másnak még tetszhet persze. És ja, ha van pocakcsajszi, akkor van pocakpasi is :)
2012. máj. 29. 22:01
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Bár én elszoktam ezek fölött siklani de én valamelyik nap olvastam itt egy hsz-t és én hangosan felröhögtem!:)

Senkit nem akarok megbántani de komolyan az aláírás a következő volt:)

...... egy 2.5 éves tündérke és 32 hetes pocakcsajszi anyukája :DDD ez nálam is kiveri a biztosítékot!!:DDD

Nem akarom ragozni...de ekkora bárgyúság komolyan nem létezik!:))

A pocaklakónál is rezeg a léc nekem,de az még ok...de pocakcsajszi...brrrr:)

2012. máj. 29. 22:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ó, te jó ég :)))))) pocakpasi :))) nincs bajom a gügyögőkkel, de nem bírom őket komolyan venni sem.
2012. máj. 29. 22:27
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
én nem gügyögök a gyerekemnek,de a pocaklakó kifejezés kifejezetten tetszik,én még kis albérlőnek hívtam a fiam
2012. máj. 29. 23:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én azon is ki vagyok akadva, amikor egy babát, vagy kisgyereket kispasinak vagy kiscsajnak, csajszinak hívnak.

Múltkor valaki megkérdezte, hogy miért nem adok a 3 hónapos kisfiamra farmert és inget rugdalózó helyett, mert hogy az olyan kis pasis! Hát én nem szeretném, ha a kisbabám pasis lenne, egyelőre legyen még babás, ráér pasisnak lenni ha megnő...

2012. máj. 30. 01:55
 8/8 anonim ***** válasza:
ááá...ne már ez olyan gáz! Nálam még a pocaklakó, pocika, pocaklakóka is bicskanyitogató...
2012. máj. 30. 09:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!