Az anyukák miért nem gondoskodnak időben a bölcsis felvételről? Nem sértésnek szánom, csak kérdezem!
Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg, hogy sokan akkor akarják beíratni a gyereküket bölcsibe, amikor kb. 1-2 hónap múlva mennének vissza dolgozni. Ilyenkor viszont felháborodnak (mondjuk jogosan persze), hogy fél - egy évet is várni kell, hogy legyen hely. De ha tudják, hogy a GYES már nem lesz elég a megélhetésre, akkor miért nem mennek be korábban a bölcsibe beiratni a gyereket, hogy két éves korára (vagy amikor vissza akarnak menni), már mehessen a gyerek? Én pl. tudtam, hogy a GYED lejártával már nem tudok otthon maradni, így már 6 hónapos korában beirattam a gyereket, hogy 2009 októberétől tudjon járni (akkor lesz 23 hónapos). Miért nem terveznek előre? Persze ez most csak azokra vonatkozik, akik olyan helyen laknak, ahol van is bölcsi, nyilván ahol nincs azok nem tehetnek róla.2009. jún. 30. 13:01
11/12 A kérdező kommentje:
Most azon gondolkodtam, hogy én vajon honnan tudtam , hogy van várólista, de nem jut eszembe... Arra emlékszem, hogy a védőnő kérdezte, hogy ha akarom vinni, akkor voltam-e már beiratni, de akkor már tudtam. De hogy honnan... Fogalmam sincs. De mondjuk jó lenne, ha a védőnő minden anyukának mondaná ezt, hogy mindenki tudjon róla. Én valahogy azt hittem, hogy ezt mindenki tudja, de hát azt se tudom, én honnan tudtam, szóval ezek szerint sokan nem tudják.
2009. jún. 30. 20:09
12/12 anonim válasza:
Az én fiam 4 hónapos korában lett feljegyezve a bölcsibe 2010-szeptemberére 204. sorszámmal / 20 férőhely van /. Ha ezt tudom be sem megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!