Mikor küldik vajon az ÓVODAI felvételről szóló értesitést? Más se kapott még levelet? (Debrecenben)
Még nem kaptunk mert az önkormányzatnál elrontottak valamit mivel alapjában változtatták meg az egészet.
Nálunk is jövö héten beiratás még semmit se tudunk.
Áchim A. utcai ovi
A jelentkezési lapot kellett kitölteni ha a szociális osztály úgy ítéli meg hogy bekerül akkor van a felvétel.
kisöccse lesz a nyáron ezért nem biztos de azt mondták nem gond .
csóri vezető ovónőt már hetente 3-4 naponta hívom megyünk be hogy mizu..
szerintem beiratás után értesítenek, mert előre honnan tudnák, hogy kik és hányan jelentkeznek ténylegesen? Milyen korúak és hány csoportot lehet indítani.
Nálunk Fehérváron így volt, beiratás, értesítés, nyár elején szülői, amikor már konkrét csoportról is szó volt, meg jelt választottunk stb.
Most egyébként kitől vársz értesítést? Mert ha várólistára jelentkeztél esetleg, az csak tájékozódásnak van, a konkrét beiratás tükrében dől el a felvétel illetve elutasítás.
Ma felhívtam az Önkormányzatot,azt mondták jövő7en postázzák az Óvodák vezetői az értesítéseket.
De amúgy valószínű nem is lesz esedékes a dolog,mivel Pocaklakónk van így valószínű kihagyjuk a kiscsopit,vagy legalábbis az elejét:-)
Nekünk a vezető azt mondta, hogy az önkormányzat nem bírja eldönteni, hogy ők vagy az óvodák döntsenek arról, hogy kit kell felvenni...
Már tűkön ülnek ők is, mert a határidő meg sürget, de legkésőbb 15-én postára kell(ene) adni az óvodáknak az értesítőt...
hát ez kicsit röhejes:-)
no de mostmár tényleg csak pár nap és megtudjuk:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!