Debreceni anyukák: kaptatok már értesítést a bölcsődébe felvételről?
Vannak ismerőseim, akik már több, mint egy hete magkapták az értesítést, hogy felvették őket, de hozzánk még nem érkezett levél. Ti megkaptátok már? Van, aki még nem?
(Esetleg - mivel az oldal anonim -, ha valaki válaszolna, jó lenne: akik megkapták a levelet, azoknak oda sikerült bekerülni, ahova elsőre szerették volna, illetve: kapott valaki elutasító levelet is?)
Köszönöm, ha válaszoltok!
Köszi azért, hogy írtál!
Nálunk április végéig kellett beadni a jelentkezési lapokat, de mondták, hogy május folyamán, vagy inkább már június körül értesítenek.
Szia!
Érdeklődék,hogy melyik bölcsibe iratkoztatok?
Mennyi idős a gyermeked?
Sajnos választ nem tudok adni a kérdésedre mert nekem még nem megy bölcsibe a kisfiam viszont voltam én is egy bölcsibe május végén és elküldött az igazgatónő,hogy jövő év májusba nem tudják felvenni a kisfiam és próbálkozhatok más bölcsibe de májusba sehova nem fogják felvenni.Én meg nem tudom mit fogok csinálni mert májusba vissza kell mennem dolgozni és senkire nem tudom bízni a gyereket.:(
14:37-es válaszoló
Nekem is megvannak még a szabijaim.Május 13-tól július elejéig lennék szabin.Ezzel nincs is probléma csak azzal,hogy utána szeptemberig még mindig van majdnem két hónap,és nem tudom senkire bízni a gyereket.Nagyszülők még dolgoznak egyik sem tudja bevállalni,semmilyen segítségünk nincs:(ráadásul a bölcsibe azt mondták,hogy szeptemberben sem biztos.Akkor pedig tényleg nem tudom mit fogunk csinálni,ha szeptemberbe sem veszik be.
Sziasztok!
Kicsit régen néztem már a gyakorit. Szóval én több helyre is jelentkeztem, mert tényleg teljesen tele vannak a bölcsik. 2-3-szoros túljelentkezés. És én is úgy vagyok, hogy már most is állományban vagyok, augusztustól pedig tényleg dolgozom. Szóval egy hónapot valahogy meg kell oldanunk, a férjem, az anyukám segítségével, de nem lesz egyszerű, mert egyiküknek sincs túl sok szabad ideje. A bölcsi szeptembertől lesz, de én addig nem tudom húzni a visszamenetelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!