Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti milyen nemű...

Anyukák, ti milyen nemű gyereket6gyerekeket szerettetek volna?

Figyelt kérdés

Pl.elsőnek lány másodiknak fiú vagy,hogy?

Milyen neműek lettek?

Nekem van egy 5,5 éves,egy 2,5 éves lányom és 36 hetes vagyok az öcsijükkel.Mindig így terveztem.Kíváncsiságból kérdezem.

2012. máj. 27. 14:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Első gyereknek mindenképpen lányt szerettem volna, az is lett. Második gyerekünknél beletörődtem, hogy lehet, hogy fiúnk lesz (de titkon nagyon-nagyon szerettem volna még egy kislányt) és igen, teljesült minden vágyam, 9 hete életet adtam második kislányomnak is!!! Több gyermeket már nem tervezünk
2012. máj. 27. 20:37
 12/16 anonim ***** válasza:

No én elképzelni nem tudtam magam lányos anyukának :) Fiús voltam kislány korom óta, több autóm volt mint babám.

A férjem meg volt veszve, hogy lányt szeretne.

Lány lett. S a legszebb hercegnő. Most már élvezettel vásárolok neki, imádom a pony-dora-hercegnő-minnie-kitty rucikat. Fésülni a hosszú haját, frizurát gyártani, bizsu ékszerekkel játszani stb. Apával meg madarat lehetne fogatni (kivéve mikor előveszi a nagyságos asszony a hisztisebbik formáját) :)

2012. máj. 27. 20:57
 13/16 anonim ***** válasza:
én 2 fiút és legkisebbnek kislányt szerettem volna. Az első fiú lett, utána kislány jött. Ha lesz 3. is, akkor csak fiút szeretnék, ha rajtam múlna.
2012. máj. 27. 21:21
 14/16 anonim ***** válasza:
2 lányt szerettem volna, az első fiú lett, a második lány. Nem mondom, elég lelki beteg voltam, mikor megmutatták az uh-on a kukacát. És sajna máig minden hisztijét, aggresszióját és rosszaságát a tesztoszteronra fogom... De lehet, hogy rájövök majd, hogy a lányom is lehet rosszcsont (még csak másfél éves, és egyelőre tündibündi)
2012. máj. 27. 23:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Lányt szerettem volna és az is lett.Imádom a kis hercegnőt.Nem tudnám magam fiús anyának elképzelni.A férjem úgyszintén minden álma egy kislány és nagyon boldog tőle.imádják egymást.
2012. jún. 7. 17:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Mi a "klasszikus, 1 fiú-1 lány" felállásban gondolkodtunk, csak hogy megtapasztaljuk, milyen mindkét nem. Most viszont a kisfiúnk után újra fiút várunk, és már hozzászoktunk a gondolathoz.:) Valahogy az ember jobban el tudja képzelni azt, amiben már része volt/van. Két lány nagyon fura lenne, de biztos fordítva is így éreznék.

Csak egy érdekesség: eddig nem jött szóba, hogy esetleg legyen 3. gyermekünk, most már megfordult a fejünkben, és bármilyen meglepő, NEM azért, hogy hátha lány lesz.. Az már mindegy! Nem tudom, miért.:) De ezt majd a jövő eldönti.

2012. jún. 8. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!