Akiknek egy gyerekük van, miért vállaltak egyet? Ennyit is szerettetek volna?
Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 14:39
1/6 anonim válasza:
Megbeszéltük a párommal. Neki már van egy másik gyereke az előző házasságából is.
2/6 anonim válasza:
Hát mi 2gyereket szerettünk volna!!De a mai világban örülünk ha ezt az egyet is fel tudjuk normálisan nevelni és mindent megadni neki hogy semmiben ne szenvedjen hiányt!!
3/6 anonim válasza:
Én is úgy gondolkodom, mint a második hozzászóló. Manapság azonban eszembe jutott, hogy nem akkor adok meg neki mindent, ha kistestvére is lenne. Elbizonytalanodtam.
4/6 anonim válasza:
Szia!
2t szerettünk volna,de az első elment,a másodikkal nehéz terhesség,és iszonyú szülés.
plussz a párom rengeteget gürizik.Szóval ha becsusszana,lenne tesó,de nem tervezzük.
5/6 anonim válasza:
Hát mert egyszerre egy született :) Na meg terhesen egyedül is maradtam, így nehéz lenne mégegyet vállalni. Majd egyszer lehet, hogy szeretnék mégegy gyereket, de csak sokkal később, még úgyis fiatal vagyok, szóval ráérek. A döntés sem sürgős, mert párom úgysincs jelenleg, szóval majd ha olyan lesz a helyzet, akkor ráérek ezen gondolkodni. Szeretnék is meg nem is második csemetét, ez majd úgy 6-8 év múlva lesz nekem aktuális kérdés, már ha akkor a körülmények is megfelelőek lesznek.
6/6 anonim válasza:
Én azért nem vállalok többet, mert nem szeretném mégegyszer végig csinálni.Kimerít az éjszakázás, meg nagyon hisztis akaratos babám van.Meg 2-3 gyerekkel kötöttebb lennék.Meg a munka miatt is egyszerűbb egy gyerek elhelyezését megoldani, hogy mindig legyen valaki vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!