Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bababizományiba érdemes...

Bababizományiba érdemes beadni a kinőtt ruhákat?

Figyelt kérdés
Hogy működik az egész?Kb mennyit adnak a ruhákért?
2012. máj. 25. 07:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ne oda add, ott sokkal kevesebbet adnak érte.

Jófogás, Apród, Tesz-vesz, Vatera, ide érdemes felraknod őket.

Mekkora rucikat szeretnél eladni?

Még lehet, hogy engem is érdekelne :)

2012. máj. 25. 07:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Igaza van az első válaszolónak mert valóban nem adnak érte annyit amennyit te szeretnél,de én a vaterán is próbálkoztam ,de az sem tűnt nekem jobbnak.a legszerencsésebb helyzet ha valakinek közvetlenül el tudod adni.Ja és még valami a bizományos eladásról.Nem vesznek be mindent-csak szezonálisat(legalábbis itt nálunk így megy).Jelenleg én is olyan személyt keresek akivel esetleg közvetlenül meg tudom oldani.
2012. máj. 25. 08:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Már próbáltam régebben az Apródon de csak egy pár dolog kelt el.Sajnos nem nagyon van kinek eladjam,már egy részét ismerősnek adtam.De még így is rengeteg ruhánk van és nem tudom hova pakolni.Amúgy 56-116-ig vannak ruháim és fiú ruhák.
2012. máj. 25. 08:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok, húúú de kááár!!!

Nekem kellett volna, de csak lány, mivel augusztusban születik a harmadik babám, aki kislány lesz, a középső lányomnak meg kellett volna a 104-110-es :(

Fiam is van, de Ő már 10 éves XD

2012. máj. 25. 08:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Facebookon csoport neve: Használt babaholmik eladása. Itt megy az eladás, vétel. Beveszlek:D
2012. máj. 25. 08:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha bizományba veszi be csak akkor fizet,ha eladta.

Sajnos ez a netes árulás most nekem se igazán megy.Egyszerűen nincs pénzük az embereknek s így megfontolják,hogy mire költsék.

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 25. 10:48
 7/10 A kérdező kommentje:
Ma elmentem 2bizományiba és tényleg nem sokat adnak érte ha nagyon jó állapotba vannak a pólók bady-k akkor max 250ft.Sajnos nekem viszont muszáj lesz szabadulnom tőlük,mert ahol eddig tároltam azt a lakást eladták és 2héten belül kikel pakolni belőle.
2012. máj. 25. 11:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Hirded meg zsákonként egy összegbe.

Jófogáson.

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 25. 12:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem a kérdésre válaszolok, bocsi.De én megnéznék pár 92-98as fiú ruhát.Nadrág, vékony pulcsi, pólók érdekelnének :)
2012. máj. 25. 13:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,holnap megyek anyukáméknál ott vannak a ruhák ha küldesz egy e-mail címet küldök képeket!
2012. máj. 25. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!