Valóban ennyire buta és primitív a mai fiatalság?
De jól felhúztad magad! :)
Szerintem pedig primitívek, buták eddig is voltak, csak most nagyobb teret kaptak ennek "reklámozására" azzal, hogy az internet pik-pakk elérhető, és a butaság szabadon terjeszthető... :) Voltam én is buszon hangosan vihogó kiskamasz, amire ma már pironkodva emlékszem - aztán mégis lediplomáztam - bár előttem kielemezték, hogy ez nem jelent semmit. Ezzel egyet is értek! Imádok szépirodalmat olvasni, de nem szeretem a Légy jó, mindhaláligot és a Pál utcai fiúkat. Puff neki! Én is sokszor haragudtam a szüleimre - mai eszemmel akkora baromságok miatt, hogy csak na, de ez a kamasz korral együtt jár. Kinőttem. Én is félek (nagyon is!), hogy a most még csak 11 hónapos lányom majd "ezekkel" a lakótelepi bunkókkal fog egy osztályba járni, és nehogy közéjük keveredjen. Úgyhogy értem miről beszélsz. De mivel ilyenek nálunk is voltak, mégsem csatlakoztam hozzájuk, sőt nagyon jó fej barátnőim voltak (mondhatni "normálisak" :)), akikkel lassan 15 éve jóban vagyunk, emiatt reménykedem, hogy a lányommal is így lesz majd.
Felesleges ilyesmin agyalnod, ezeken változtatni nem tudsz, a saját gyerekeidet/unokáidat pedig a legjobb tudásod szerint neveled. Akit pedig a gyereke 15 év múlva felpofoz/legyilkol (hm) - az vessen magára, bár kétlem, hogy aki idáig eljut, annak akár utólag is leesik a tantusz...
Lehet hogy most kicsit lerontom a hangulatot, lehet hogy nem tartozik teljesen ide de azért leírom. 13 éves vagyok. Van egy osztálytársam aki 14, csaj, nagy dagadt hájas disznó, mindent megkap amit csak akar. Az anyja meg az apja egész normálisak, elváltak, az apja Romániában él az anyja meg itt a lányával. Na és ez a bizonyos csaj, bár nem vehető szerintem emberszámba, azért néz engem le, azért mond olyanokat hogy dögöljek meg, mert vegetáriánus vagyok.Mindig akkor van szája, amikor más is ott van nála (nah igen, nagy vendéglátó az anyja ettől is kész van) és mindenkit összeugraszt mindenkivel meg hazudozik. Nincs egy igaz barátja sem. Az anyjával úgy beszél mint egy csicskával, az utcán ordít a telefonba hogy mekkora nagy köcsög, folyton csicskáztatja stb...
Az apja meg egy légynek sem árt, csak rengeteg pénze van.
És akkor ki b*szta el így ezt a gyereket?
A 13 éves kislányt is akkor kellett volna szájba vágni, amikor leírta ide, hogy nagydarab hájas disznó!
Ha ennyire jónak tartod magad hozzá képest, ne írj ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!