Valóban ennyire buta és primitív a mai fiatalság?
A rosszaknak mindig nagyobb a hangjuk!!!
Az a probléma,hogy mivel manapság sajnos a szakmunka nincs megbecsülve és mindenki azt hiszi,hogy a diploma majd jó lesz(én is szakmunkás vagyok)!
Ha jobban megnézitek mégis csak ismerjük a tinik szüleit!Az a rengeteg buta kérdés a teherbeeséstől,amitől már a hajam tépem...akkor az milyen szülő?Miért tabutéma a szex?A rengeteg pénzt hajkurászó szülő,aki csak dolgozni jár és otthon azt gondolja minden oké,nem hiszem,hogy veszi a fáradtságot és mesél az élet dolgairól a gyereknek!!!Pedig kéne!!!
Kedves Kérdező!
Most már nem bírom ki hogy ne szóljak hozzá a témához! Hogy lehetne egy olyan kérdésre bólogatni dohányozón terhesen! Én nem szoktam válaszolni csak nagyon ritkán. Kérdéseket teszek fel de általában olvasom a kérdéseket és a válaszokat. Főleg itt a babás oldalon undorító ahogy viselkednek egymással. Van amikor felháborodok van mikor jót nevetek rajtuk. Anyuval sokat beszélgetünk erről hogy felbolydult a világ elégedetlenek az emberek. Már nem elég a Suzuki színes tv! Mercedes és plazma kell! Ha meg nincs rá keret vegyük meg hitelre aztán sírjunk hogy nem tudjuk fizetni a számlákat!!! Régen nem volt ez. Nem volt élelmiszer dömping ruha stb. de szerintem boldogabbak voltak az emberek mint ma.
28 éves vagyok cipőfelsőrészkészítő. Nem voltam jó tanuló sajnos. A lányom remélem többet elér az életben mint én. De boldog vagyok van egy kedves szerető párom és a szerelmünk gyümölcse 3 hónapos kislány. Nem vagyunk gazdagok de meg van mindenünk amire szükségünk van. A SZERETET ÉS AZ EGÉSZSÉG kellene hogy a legfontosabb legyen. Tisztelni kellene a másikat elfogadni olyan amilyen.
Sziasztok!
Szerintem is érdekes egy-két kérdés de sajnos a gyereknevelésben is verseny van! ha olvasom az oldalakat konkrétan márkákat vásárolunk a nevenincs dolgok már nem felelnek meg a gyermek felneveléséhez, a tanfolyamok, fejlesztések stb.. sorolhatnám, hogy már ciki kimaradni bármiből és először a szülő, majd a gyerek van belehajszolva a versenybe. Most várom a harmadik babám 19.-12.-után érkezik a harmadik nike cipő és mindenféle flanc nélkül neveltem fel őket /ja és sosem kellett szégyelniük magukat/és a harmadik is így nő majd fel választunk bölcsödében dadát és nem elit bölcsit! Ovonőt és nem agysebészképzőt és sorolhatnám.
Ha mindenki megtanulja, hogy ez nem verseny, hanem egy gyerek kettejükből a saját adottságukkal akkor egyszerübb lesz minden hiszen a gyereke apja sem azért szerette meg mert kétévesen írt és számolt, hanem ha igaz önnmagáért!!! Mi is önmagáért szeretjük az embereket, és a gyerekeinknek is ezt tanítjuk meg!
A gyerekeim szerint elég vagány anyuka vagyok akit szeretnek a gyerekeim barátai korizom és focizok ha kell!!
teljesen egyetértek a kérdezővel. elég csak felülni egy buszra, és csendesen figyelni a kamaszokat. hát sok minden kiderül a viselkedésük alapján.
én a szülőket hibáztatom.
Hát igen,versengenek az emberek.Mert ez van beléjük nevelve.Sajnos anno tapasztaltam,hogy "nem értem" annyit,mint aki full márkás cuccokban van,vagy akinek 3barbie babája volt....mert nekem,mint 2.gyerek,inkább a kinőtt,használt cuccok jutottak.És lám,így is felnőttem,és jobban értékelem azokat a dolgokat,amikért megdolgoztam...És nem utasítom vissza a fiamnak a rokonoktól kapott dolgokat,és nem használok csak márkás kencéket,pelust....inkább a bevált,egyszerűbb dolgokat szeretem.Nem azt mondom,hogy kamaszként nem fájt a szívem egy egy jobb holmiért,de most felnőtt fejjel kárpótolni tudom magam.
És inkább szeretettel,törődéssel vívom ki,mint sem pénzzel veszem meg a fiam szeretetét.!Remélem okos,RENDES embert tudok majd belőle nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!