Valóban ennyire buta és primitív a mai fiatalság?
Így igaz! Sajnos...
De nagy az Isten állatkertje...
Megkérdezhetem, hogy neked van gyereked? Csak kíváncsi vagyok...egyébként ez az oldal nem a valóságot tükrözi ugyanis nem hiszem, hogy ide többségében pl. olyan szülők irkálnak a kis gyerekükről, akik egyáltalán nem fogják őket megnevelni. Azért tesznek fel kérdéseket, mert valószínűleg jól akarják tenni a dolgukat, tehát legalább valamilyen szinten törődnek a gyerekükkel.
Az engedékenység alatt milyen konkrét példát értesz?
2 majdnem felnőtt és egy baba anyukája vagyok.A zsenikről:a lányom elsős volt,amikor a tanító megkérdezte a szülőket"mit gondolnak,mi lesz a gyerekükből?"30 fős osztályból egyedül válaszoltam,hogy remélem jó szakmunkás.Mindenki diplomát várt a gyerektől.
Ma középiskolába jár.Nem tanul jól,sőt.Ő a kezéből akar megélni,nem az eszéből.Én támogatom.
A zsenik közül sokak már bejárták a város iskoláit.Lehet,hogy ugrik az érettségi is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!