Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány gyermeket szeretnétek...

Hány gyermeket szeretnétek összesen? Milyen neműt, és milyen korkülönbséggel?

Figyelt kérdés
Akinek van már, mennyi van?
2012. máj. 23. 14:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Hát van egyszer az álom, és van a realitás :)

Van egy kisfiam, ha reálisan gondolkodom, akkor esetleg lesz még egy gyerek, vagy talán kettő, de jóval később (a fiamat 20 évesen szültem, szóval bőven ráérek, most 25 vagyok).

Viszont az lenne a nagy álmom, hogy még négy legyen, ebből ketten ikrek :) Kistini korom óta öt gyereket szerettem volna, három fiút, két lányt, a neveik is már nagyon régóta megvannak. De azért idővel nem árt felnőni, és rájönni, hogy egyrészt nem én szabályozom, hogy milyen neműek legyenek (pláne nem, hogy legyenek-e ikrek), és hogy anyagilag sem könnyű öt gyereket eltartani, na meg szerintem nem gyenge idegrendszer is kell hozzá :)

2012. máj. 23. 19:29
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

4 gyerekem van 35,5 vagyok.

14.12 évesek a lányok

9,2 évesek a fiúk

2012. máj. 23. 19:36
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Van mar egy fiunk aki juliusba lesz 3 eves. Szeptemberbe erkezik a teso aki szinten fiu. Ot lanynak vartam de most mar nagyon orulok neki,hogy fiu es foleg,hogy egezseges.

Szeretnenk harmadikat ferjem negyediket is.

De meg nem mostanaba talan 4-5 ev mulva es ha valasztani lehetne akkor mindenkeppen lanyt (ha lenne negyedik akkor ot is lanynak szeretnem).

2012. máj. 24. 06:10
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit is akartunk?

A párom egyet sem, egészen 36 éves koráig, akkor 2 éve voltunk együtt (előtte senkitől sem akart, hangoztatta is), aztán azt mondta, hogy majd valamikor lehet, és valahogy rögtön 2-ben gondolkodtunk.

Megszületett a lányom és én utána nem tudtam még egy gyerekben gondolkodni. Aztán a párom közölte, hogy döntsem el mit akarok, mert ő már 42 éves, és ha akarok még, azt még 45 éves kora előtt, mert az után ő már nem akar. Így kezdtünk bele, a második decemberre esedékes, 4 év lesz köztük. Nagyon szerettem volna, ha összejön, most viszont kicsit meg vagyok ijedve.

Hogy mit is szeretnék, talán egy kisfiút, bár érzem, hogy szívem mélyén lányos anyuka vagyok.

2012. máj. 24. 08:36
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

2 kislányt szerettem volna (ez az álom), kis korkülönbséggel, akik jóban-rosszban együtt és imádják egymást.

A valóság, hogy van egy 3,5 éves fiam, aki napi 24 órában veri és bántja a 1,5 éves húgát. (Kicsit el vagyok keseredve, de remélem később majd "kibékülnek")

2012. máj. 24. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!