Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák ti elutaznátok?

Anyukák ti elutaznátok?

Figyelt kérdés
A férjm testvére londonban él ezer éve nem láttuk és most meghívott minket nyáron az olimpiára egy vizilabda meccsre. Ez tök jó mert ő fizetne mindent, de van egy babánk aki akkor lesz10hós és őt nem tudom lvinni mert olyan programok lesznek amire ő nem jöhet. A nagyobbik fiút aki 6 éves elvinnénk. Az egész dolog csak masfél nap távollét lenne, mert többre nem mernék menni, pedig hívtak, így is llkiismeret furdalásom van a törpe miatt, de hát ez mégiscsak az olimpia! A mama persze boldogan vállalja nálunk aludna , és a babának is csak az esti meg reggeli anyatejet kellene üvegből innia a cici helyett. Ti mennétek?
2012. máj. 23. 00:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem még kicsi ahhoz hogy másfél napra a mamával maradjon. Ha már eszik rendesen és nem olyan cicista mint az enyém... 2évesen. De ha el tudja altatni és nem lesz gond este,akkor miért ne? De szerintem is vigyétek a mamát is. De viszont este kint is fejned kellene mert begyulladhatna..
2012. máj. 23. 10:26
 12/17 anonim ***** válasza:

Én a gyerekeim nélkül sehová, ez tuti, de ez én vagyok, ha te úgy érzed, nyugodt tudnál lenni, élvezni tudnád a helyzetet a pici nélkül is, akkor miért ne?

Én ismerem magam, egy pillanatra se tudnék kikapcsolni, mert itthon járna a gondolatom a kicsi körül.

Egyébként miért nem tudjátok vinni? Mi az a program, amibe a picur nem fér bele? Mi nagyon bolygóhollandik vagyunk, állandóan megyünk mindenfelé a gyerekekkel, még üzleti rendezvényekre, koncertekre és hasonlókra is vittük őket mindig, soha nem volt problémánk.

2012. máj. 23. 10:59
 13/17 A kérdező kommentje:
Igazából a mamával napi szintem találkoznak vele jól elvan nem lenne gond, el is tudja altatni sőt könnyebben mint én, csak hát én is úgy vagyok, hogy szerintem nem tudnám úgy elengedni magam. Persze a párom nem érzi ezt át ő menne:)A nagyfiamnak is tényleg jó lenne csak velünk lenni, és igazából nekem is jól esne végre egy átaludt éjszaka (akár londonban:)) csak hát dolgozik a lelkiismeretem. azt hiszem bevállaljuk előtte valamikor teszünk egy próbát végülis még van addig két hónap. Előtte meg nagyon vigyázok rá, nehogy beteg legyen. Mama nem szívesen jönne neki ez inkább nyűg lenne, itthoni környezetben szívesebben vigyáz a babára, és a gép indulások is olyanok amik a picinek nem túl ideálisak.
2012. máj. 23. 12:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem mennék, ha olimpia ha nem.

Vagyis mennék, de csak ha jönne a baba és a mama is.

2012. máj. 23. 12:40
 15/17 anonim ***** válasza:
68%
én elmennék. Nem csak anya vagy, hanem nő, sógornő, házastárs is. Egy 10 hónapos baba simán kibír 2-3 napot nélküled. Neked is ki kell néha szabadulni, még hosszú éveket leszel a babáddal. Én nem értem azokat, akik mindent feláldoznak az anyává válás oltárán. Nem 2 hétre mennétek!
2012. máj. 23. 15:53
 16/17 anonim ***** válasza:

Én mennék. Főleg hogy ennyire jól ismeri és elvan a nagyival. Az előttem válaszoló jól írta, nem csak anya vagy, hanem feleség is. És a gyereknek is jót tesz a változatosság, nem kell foggal körömmel ragaszkodni hozzá. Az én fiam 11 hónapos volt amikor először a nagyszülőknél aludt, nagyon jól viselte, nem volt semmi gond.

De ha elmész érezd jól magad, mert különben tényleg semmi értelme. Ha mégsem mész, mond azt a férjednek hogy így legalább csaphatnak egy pasis partit.

2012. máj. 23. 17:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is biztos hogy elmennék, nem hiszem, hogy lesz még egy ilyen lehetőségetek. A nagyfiadnak is szuper lenne csak veletek lenni, szerintem ne hagyjátok ki. Semmi baja nem lesz a babádnak 2 napig és telefonon bármikor tudsz beszélni a mamával ha aggódsz.
2012. máj. 24. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!