Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák ti elutaznátok?

Anyukák ti elutaznátok?

Figyelt kérdés
A férjm testvére londonban él ezer éve nem láttuk és most meghívott minket nyáron az olimpiára egy vizilabda meccsre. Ez tök jó mert ő fizetne mindent, de van egy babánk aki akkor lesz10hós és őt nem tudom lvinni mert olyan programok lesznek amire ő nem jöhet. A nagyobbik fiút aki 6 éves elvinnénk. Az egész dolog csak masfél nap távollét lenne, mert többre nem mernék menni, pedig hívtak, így is llkiismeret furdalásom van a törpe miatt, de hát ez mégiscsak az olimpia! A mama persze boldogan vállalja nálunk aludna , és a babának is csak az esti meg reggeli anyatejet kellene üvegből innia a cici helyett. Ti mennétek?
2012. máj. 23. 00:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem nyugodtan el lehet menni, nincs ezzel baj, csak masfel nap. De az is igaz, hogy en nem mennek, egyszeruen nem talalnam a helyemet, nem tudom megmagyarazni, miert, de nem, pedig nem vagyok otthonulos tipus. De kulonbozoek vagyunk. Lenyeg, hogy a baba addig jo kezekben lenne.
2012. máj. 23. 00:42
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha a mamával is jól elvan a baba, akkor simán, olimpiára azért nem sűrűn jut el az ember :)
2012. máj. 23. 00:42
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Menjetek csak el.
2012. máj. 23. 01:24
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Butaság lenne ezt a lehetőséget kihagyni!!!...

Én a helyedben legalább 4-5 napra mennék, az a másfél napos út semmire nem lesz elég, ha már egyszer ott vagytok Londonban, akkor érdemes lenne kihasználni a lehetőséget...

A 6 éves fiadnak is hatalmas élmény lehetne!!!... :-))

2012. máj. 23. 04:37
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

És ha vinnétek a nagymamát is? Akkor napközben tudna vigyázni a picire, vagy ha olyan program van, akkor jöhetnének ők is. És akkor maradhatnátok tovább. :)

Én elutaznák.

2012. máj. 23. 05:27
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek csak! Ne aggódj a pici miatt!
2012. máj. 23. 07:24
 7/17 anonim ***** válasza:
75%

Én mindenképp mennék, de a babával, és a mamával, és tovább maradnék.:)

A fiam egy éves, és nem tudnám itthon hagyni. De én ilyen vagyok. Még Mo-on elmennék, de ez túl nagy távolság, ha bármi történik...

De ha mégis, akkor csinálj próbát, hogy viseli.

2012. máj. 23. 08:02
 8/17 anonim ***** válasza:

Én biztos mennék. Ilyen lehetőséget több okból nem hagynék ki.

Egyrészt London, másrészt Olimpia.

És ami nekem a legfontosabb lenne, az a nagyobbik gyerekem. Gondolom, mióta megvan a kistesó nem nagyon volt közös programotok, csak vele. Biztos örülne neki, hogy végre apa és anya csak az övé.

2012. máj. 23. 08:04
 9/17 anonim ***** válasza:

Mennék!

Sőt, 2 éjszakára, 3 napra, mert akkor nem lenne rohanás az egész út.

Biztos jól ellenne a kicsi a Mamival, játszanának, elvinné sétálni, megetetné, megitatná, a Mami is élvezné, a pici is.

Mi is voltunk a párommal hosszú hétvégén, barátokkal, pénteken mentünk, Anyunál hagytuk a 7 hónapos lányunkat, vasárnap este értünk haza.

Annyira jól elvoltak, egyszer nem sírt, úgy elszórakoztatták, hogy észre sem vette hogy nem vagyok ott!

Ahogy előttem írták, a nagy fiadnak is biztos nagy élmény lenne, és hogy veletek lehet, biztos élvezné ő is!

Ki ne hagyd ezt a lehetőséget:)

2012. máj. 23. 10:02
 10/17 anonim ***** válasza:

Én a baba nélkül nem tudnék külföldre utazni, mert egy tenger választ el tőle és ha netán valami történne akkor nem két perc amíg hazaérsz.

Tényleg el kellene vinni a mamát is és ő vigyázna a babára addig amíg ti a meccset nézitek.

2012. máj. 23. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!