Anyukák ti elutaznátok?
Butaság lenne ezt a lehetőséget kihagyni!!!...
Én a helyedben legalább 4-5 napra mennék, az a másfél napos út semmire nem lesz elég, ha már egyszer ott vagytok Londonban, akkor érdemes lenne kihasználni a lehetőséget...
A 6 éves fiadnak is hatalmas élmény lehetne!!!... :-))
Szia!
És ha vinnétek a nagymamát is? Akkor napközben tudna vigyázni a picire, vagy ha olyan program van, akkor jöhetnének ők is. És akkor maradhatnátok tovább. :)
Én elutaznák.
Én mindenképp mennék, de a babával, és a mamával, és tovább maradnék.:)
A fiam egy éves, és nem tudnám itthon hagyni. De én ilyen vagyok. Még Mo-on elmennék, de ez túl nagy távolság, ha bármi történik...
De ha mégis, akkor csinálj próbát, hogy viseli.
Én biztos mennék. Ilyen lehetőséget több okból nem hagynék ki.
Egyrészt London, másrészt Olimpia.
És ami nekem a legfontosabb lenne, az a nagyobbik gyerekem. Gondolom, mióta megvan a kistesó nem nagyon volt közös programotok, csak vele. Biztos örülne neki, hogy végre apa és anya csak az övé.
Mennék!
Sőt, 2 éjszakára, 3 napra, mert akkor nem lenne rohanás az egész út.
Biztos jól ellenne a kicsi a Mamival, játszanának, elvinné sétálni, megetetné, megitatná, a Mami is élvezné, a pici is.
Mi is voltunk a párommal hosszú hétvégén, barátokkal, pénteken mentünk, Anyunál hagytuk a 7 hónapos lányunkat, vasárnap este értünk haza.
Annyira jól elvoltak, egyszer nem sírt, úgy elszórakoztatták, hogy észre sem vette hogy nem vagyok ott!
Ahogy előttem írták, a nagy fiadnak is biztos nagy élmény lenne, és hogy veletek lehet, biztos élvezné ő is!
Ki ne hagyd ezt a lehetőséget:)
Én a baba nélkül nem tudnék külföldre utazni, mert egy tenger választ el tőle és ha netán valami történne akkor nem két perc amíg hazaérsz.
Tényleg el kellene vinni a mamát is és ő vigyázna a babára addig amíg ti a meccset nézitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!