Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Még mindig tetszik az a név...

Még mindig tetszik az a név amit a gyermekednek adtál?

Figyelt kérdés
Hogy hívják?

2012. máj. 20. 12:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Igen nagyon tetszik a mai napig,Donátnak hívják:)
2012. máj. 20. 14:14
 12/25 anonim ***** válasza:
Igen, ma is ezt a nevet adnám neki. (3 éves már)
2012. máj. 20. 14:20
 13/25 anonim ***** válasza:
Igen, még mindig tetszik. Kira a kislányom neve.
2012. máj. 20. 14:31
 14/25 anonim ***** válasza:
Még mindig tetszik, Krisztián a neve, bár lehet, hogy ma már mást választanék, de ettől még neki ez a neve, nem tudnám elképzelni, hogy máshogy hívják :)
2012. máj. 20. 15:03
 15/25 anonim ***** válasza:

Nem bántam meg, hogy azt a nevet kapták a gyermekeim,amit kaptak.

Kisfiam Botond, kislányom Villő.

2012. máj. 20. 16:02
 16/25 anonim ***** válasza:
Igen, még mindig. Noémi a neve, és annyira illik hozzá. Másik választásunk a Laura lett volna, de a Noémi való neki, ez biztos. Főleg, hogy a jelentése az hogy gyönyörűségem.
2012. máj. 20. 16:54
 17/25 anonim ***** válasza:
Mi sem bántuk meg,Petrának hvják a kislányunkat (4éves),3 hét múlva születik a kistesója,aki Balázs lesz.
2012. máj. 20. 18:59
 18/25 anonim ***** válasza:

Nálunk is Emma van :) 2010-es évben lett nagyon elterjedt. Addig ritkább volt, meg is lepődtem amikor olvastam.

Ennek ellenére amikor szültem 2009-ben a 601-ként a megyei kórházban mi voltunk az első Emma :) A bölcsibe 120 gyerek jár és az én csajom az egyetlen Emma. Most oviba megy ősszel de a vezető azt mondja, hogy egyenlőre az első Emma :) a beiratkozás napján másodikak voltunk. 144 fős az ovi, megyeszékhely.

2012. máj. 20. 19:03
 19/25 porcukormókus ***** válasza:
Igen, és egyre jobban! Zóra Laura lett, a második nevet amolyan menekülőútnak kapta, ha nem tetszene neki a Zóra, de azt soha nem használjuk, csak hivatalos dolgok intézésekor. Ő még nem tud véleményt alkotni, de azért kiváncsi vagyok, hogy szeretni fogja-e a nevét.
2012. máj. 20. 20:48
 20/25 anonim ***** válasza:

Doriánnak hívják a fiam, és nagyon örülünk neki, hogy nem hagytuk magunkat elbizonytalanítani, amikor minden rokon húzta a száját, amikor megtudták, hogy így akarjuk nevezni :)

Nagyon illik rá a neve, el se tudnám képzelni, hogy máshogy hívják.

2012. máj. 20. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!