Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van az? Ha valaki kiír...

Miért van az? Ha valaki kiír egy kérdést és őszintén válaszolok rá, és rájön hogy én csak az igazat írtam jelenti a válaszomat.

Figyelt kérdés
Minek írja ki a kérdést ha nem tudja elviselni hogy valaki másképp gondolkozik mint ő? egyből azzal jönnek hogy kötekedés, de bennem nincs semmi rosszindulat.
2012. máj. 18. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Példát tudsz írni?
2012. máj. 18. 20:24
 2/9 nittababy ***** válasza:
mert egy picit buta és azt hiszi hogy mindenki úgy gondolkodik ahogy ő!!!
2012. máj. 18. 20:27
 3/9 A kérdező kommentje:

A kérdés az volt hogy adhat-e 1 évesnek csoki nélkül túró rudit.A lényeg hogy azt írta a kérdező hogy az ő védőnője h.lye mert nem mondja meg neki.

A válaszom erre hogy nem h.lye csak meg kellene kérni hogy adjon hozzátáplálási tanácsot.

2012. máj. 18. 20:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így több alkalommal.Dűhítő,sokkal jobban bánt,mint amikor lepontoznak!
2012. máj. 18. 22:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem jöttem rá.

Számomra az is rejtély, ha valaki a terhesség alatti hízásról ír, és valaki válaszol rá, hogy ő mennyit hízott, akkor lepontozzák.

Engem is lepontoztak, mert azt írtam, hogy nem tudni, mennyi lesz a terhesség végére a plusz kg-ok száma, mert pl. én az 5. hónapban híztam kb. 4 kg-ot, most a 35. hétben vagyok, és 4 hét alatt 1 kg-ot híztam.

Miután elküldtem a választ, vettem észre, hogy nem írta oda, hogy amúgy 11 kg plusznál járok. Ezt már nem pontozták le.

Őszintén: Nem tökmindegy, hogy egyikünk vékonyabb, másikunk dundikább kismama? A lényeg, hogy a baba egészséges legyen, és az anyukának a szülés után legyen teje.

Múltkor kiírtak egy nagyon idétlen kérdést, és őszintén leírtam, hogy nekem mit válaszolt erre a doki, mert mit ad ég, nekem is pont az volt a bajom. Leírtam a választ, és először nem értettem, hogy miért van a megválaszoltjaim között, ha nincs ott a válaszom. Mikor rájöttem, hogy kitöröltették, akkor jót röhögtem, és kiírtam, hogy ez elég vicces tett volt a kérdező részéről.

Pedig tök kedvesen írtam le a választ, ami tulajdonképpen egy főorvos válasza volt.

: )

2012. máj. 18. 23:29
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Na én meg mondom két-három éves koráig NEM ehet a baba cukrot (így túró rudit sem), minden táplálkozási segédleten rajta van, összes könyvben benne, védőnő is elugatja, tévéből is ez folyik, mégis volt egy két okos, aki ezen felháborodott, és nekem jött. Ilyenkor mi van?
2012. máj. 19. 08:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Az van ha azt mondják hogy ugorj a kútba akkor bele is ugrasz mert ez elfogadott tény és a könyvek is ezt írják!
2012. máj. 19. 09:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Ja, és én nem töröltetem a válaszod, hanem elfogadom hogy neked ez a véleményed!
2012. máj. 19. 09:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Ilyenek az emberek,nem kötelező elfogadni,de alkalom adtán túl lehel rajtuk lépni! :-)

Nekem is mindenről megvan a véleményem,így a hozzá táplálásról is,a terhesség alatti "hízásról",szoptatás kontra tápszer,nem cumi vs. cumi,szobatisztaság,szülés utáni első együttlét ideje...stb!! (na,ez utóbbit pontozták elég erőteljesen nálam,mert kész adatokat írtam egy kérdésnél-nem mostanában volt ez- és kajak idiótának próbáltak feltüntetni a pontozgatással... pedig csak leírtam,azt,amit nem tudták,hogy az ő testükben is így zajlott szülés után!) Sokszor én érzem magam a hülyének,pedig tapasztalt anyukának számítok..

De ha már itt az "útmutatókat" írta Valaki,hát had hívjam fel a figyelmét,hogy ezek az "útmutatók" majd hogy nem évente!! változnak! Ahány helyen találsz "leírást",annyi félét olvashatsz! PL- tojás sárgáját két éve még fél éves kortól ajánlották,most már csak 7 hónapos kortól!-és akkor az nem egy cukros étel volt!

Üdv: 3 lányos

2012. máj. 19. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!