Miért van az? Ha valaki kiír egy kérdést és őszintén válaszolok rá, és rájön hogy én csak az igazat írtam jelenti a válaszomat.
A kérdés az volt hogy adhat-e 1 évesnek csoki nélkül túró rudit.A lényeg hogy azt írta a kérdező hogy az ő védőnője h.lye mert nem mondja meg neki.
A válaszom erre hogy nem h.lye csak meg kellene kérni hogy adjon hozzátáplálási tanácsot.
Én még nem jöttem rá.
Számomra az is rejtély, ha valaki a terhesség alatti hízásról ír, és valaki válaszol rá, hogy ő mennyit hízott, akkor lepontozzák.
Engem is lepontoztak, mert azt írtam, hogy nem tudni, mennyi lesz a terhesség végére a plusz kg-ok száma, mert pl. én az 5. hónapban híztam kb. 4 kg-ot, most a 35. hétben vagyok, és 4 hét alatt 1 kg-ot híztam.
Miután elküldtem a választ, vettem észre, hogy nem írta oda, hogy amúgy 11 kg plusznál járok. Ezt már nem pontozták le.
Őszintén: Nem tökmindegy, hogy egyikünk vékonyabb, másikunk dundikább kismama? A lényeg, hogy a baba egészséges legyen, és az anyukának a szülés után legyen teje.
Múltkor kiírtak egy nagyon idétlen kérdést, és őszintén leírtam, hogy nekem mit válaszolt erre a doki, mert mit ad ég, nekem is pont az volt a bajom. Leírtam a választ, és először nem értettem, hogy miért van a megválaszoltjaim között, ha nincs ott a válaszom. Mikor rájöttem, hogy kitöröltették, akkor jót röhögtem, és kiírtam, hogy ez elég vicces tett volt a kérdező részéről.
Pedig tök kedvesen írtam le a választ, ami tulajdonképpen egy főorvos válasza volt.
: )
Ilyenek az emberek,nem kötelező elfogadni,de alkalom adtán túl lehel rajtuk lépni! :-)
Nekem is mindenről megvan a véleményem,így a hozzá táplálásról is,a terhesség alatti "hízásról",szoptatás kontra tápszer,nem cumi vs. cumi,szobatisztaság,szülés utáni első együttlét ideje...stb!! (na,ez utóbbit pontozták elég erőteljesen nálam,mert kész adatokat írtam egy kérdésnél-nem mostanában volt ez- és kajak idiótának próbáltak feltüntetni a pontozgatással... pedig csak leírtam,azt,amit nem tudták,hogy az ő testükben is így zajlott szülés után!) Sokszor én érzem magam a hülyének,pedig tapasztalt anyukának számítok..
De ha már itt az "útmutatókat" írta Valaki,hát had hívjam fel a figyelmét,hogy ezek az "útmutatók" majd hogy nem évente!! változnak! Ahány helyen találsz "leírást",annyi félét olvashatsz! PL- tojás sárgáját két éve még fél éves kortól ajánlották,most már csak 7 hónapos kortól!-és akkor az nem egy cukros étel volt!
Üdv: 3 lányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!