őszintén nektek ilyenről mi a véleményetek?
háháháhá...hát ez mekkora..
Én tuti meglepődnék ha a gyerekem verdás tortája mellett lenne egy nagy broki torta is...akárkinek is szánták, azt hiszem feldugnám a valagába annak aki odahozta a gyerekem bulijára.
Nem helyénvaló.
Hogy mi a véleményem?
Semmi jó!!
Üdv: 3 lányos
Ezt most ki kapta?
Nem bizos,hogy a kislány.
4 gyerkőc anyukája
Szerintem a mamáé lehet, mert mintha 50-es gyertya lenne rajta.
Egyébként nagyon gáz szerintem.
Lehet hogy nem a kislány kapta,de akkor is durva,hogy ilyen van előtte... még ha Ő nincs is tisztában annak a tortának a "mi voltával", de aki oda tette azt a tortát...
Üdv: 3 l.
Őszinte véleményem?
Hát a kislány tortáján 3 gyertya van, szóval talán 3 éves, és nem úgy nézem, hogy annyira izgatná ez a kuki-torta.
Plusz mai napig emlékszem rá, amikor anya kollégáitól kapott egy nyalókát pénisz alakúra formával, amit jól eldugott előlünk, és öcsém (!!) találta meg kb 6-7 évesen - felmászott a szekrénybe, mert tudta, hogy ott vannak az édességek eldugva - és nagyon boldog volt, hogy ekkora nyalókát talált magának. Össze-vissza szaladgált a lakásban a kuki-nyalókával, és nem értette, hogy anya miért akarja elvenni tőle.
Számára az nem volt semmi más, csak egy nyalóka. :D Ezek gyerekek, értem én, hogy talán ilyen nyíltan nem kéne elé tolni a tortát, dehogy szerintem semmi baja nem lesz tőle a kislánynak, az is biztos...
jó massza lehet anyuci, ha ilyen tortával lepték meg.
Amúgy meg kretén dolog egy kislány születésnapján egy ilyen tortával lefotózni... már csak a későbbiekre gondolva,mikor kb kamaszként visszanézi a fotókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!