Akinek szereti a gyermeke a Bogyó és Babóca könyveket, válaszolnátok?
Figyelt kérdés
Ezt a könyvet szeretném megvenni 3 éves lányomnak, de nem tudom, hogy ebben van szöveg belül ? Milyen a belseje / rövidke szöveg / ? Olyan könyvet keresek, ami kevés szöveggel, sok képpel van esti olvasáshoz.2012. máj. 18. 10:18
2/12 anonim válasza:
Nézd, nagyjából ilyen:
Csak a rendes könyvekben kevesebb kicsit a szöveg, de így néz ki az is ránézésre.
3/12 anonim válasza:
Bár bogyó és Babóca könyvünk nincs, de Anna Peti Gergőnk annál több. 3,5 éves kisfiam imádja, rövid, de életszerű kis történetek vannak benne. Nagyon sok a kép is. Maximálisan ajánlani tudom.
4/12 anonim válasza:
Marha jók a Bogyó és Babóca könyvek.
Képes mesék, nem túl sok szöveggel.
5/12 anonim válasza:
Második vagyok, nézd találtam neked egy képet róla: [link]
6/12 anonim válasza:
Szia, két mese van minden Bogyó és Babóca könyvben. Az oldal alján pár mondatos szöveg, és szép színes képek. Szerintem olyan amire te gondolsz. Bár 3 évesen nekem is inkább már az Anna Petiset szereti a lányom, ő 2 évesen imádta a Bogyó és Babócát, de amióta ovis inkább a hétköznapokról, meg a családról szóló könyvet szereti jobban. Szerintem vedd meg nyugodtan.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszotokat, sokat segítettetek, meg is veszem neki és az Anna Peti és Gergő könyveknek is utána nézek :)
2012. máj. 18. 10:35
8/12 anonim válasza:
Szia! Igen, van benne 2 mese, nekem ez az egyik kedbóvencem!!!!! Nem is tudom, miért árul ilyet valaki, szerintem igazi kincsek ezek a könyvek!!!!! Az Anna? Peti és Gergő könyveket is nédz majd meg, nekünk mind megvan, pedig még csak "gyártjuk" a gyermeket! Féltem hogy addigra elfogy, és nem nyomják újra mire nekünk aktuális lesz:) Most hoyg azok megvannak, a Bogyó és Babócákat gyűjtöm:)
9/12 A kérdező kommentje:
:)) Ezen most jót mosolyogtam utolsó / pedig még csak most gyártjuk :)) / 2 könyvet is veszek neki, remélem tetszeni fog a kislányomnak :)
2012. máj. 18. 11:33
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!