Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyet értesz azzal, hogy...

Egyet értesz azzal, hogy "Anya vagyok, nem rabszolga"?

Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 09:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Bocsi,de ha a párod,nem képes a koszos zokniját a szennyesbe rakni,hanem hanem éppen ott landol,ahol,és te szedheted össze,akkor te nemcsak most vagy cseléd,hanem az is maradsz örökre!!!

Én is itthon vagyok gyeden,én főzök,mosok,takarítok,látom el a gyereket,nyílván nem várom el az örökké dolgozó páromtól,hogy egy 10 órás meló után még főzzön meg mosogasson,de azért becsüljön már annyira,hogy nem aláz meg ilyenekkel!

2012. máj. 17. 12:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Viszont én 16 órás meló után nem fogom azért leszúrni,mert hazajön és amikor ledől leveszi a zokniját és véletlenül ott felejti. Havonta 1-2-szer el lehet nézni.
2012. máj. 17. 13:36
 13/15 anonim ***** válasza:
47%
te tudod...
2012. máj. 17. 13:37
 14/15 anonim ***** válasza:
89%
Na most itthon mindent én csinálok, még a koszos zoknit is én rakom a helyére, mégis királynőként élek, a párom okos, figyelmes, és kényeztető. Nem érzem rabszolgának magam, nekem most a bébi és a háztartás a melóm. Jöhetnek a lepontok, de aki rabszolgának érzi magát, azzal hogyan bánnak otthon? Nem lehet, hogy ott mással baj van? Miért lennék cseléd? Ez csak egy zokni könyörgöm! Ezért nem fogok ordítani! Kapok virágot, elvisz vacsorázni stb. Ott dobja el a zokniját ahol akarja, hát úgyis otthon vagyok...
2012. máj. 17. 13:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Sajnálom,de engem nem fogsz meggyőzni.Nekem sem pedáns a párom,én sem,de úgy gondolom vannak alapvető dolgok,pl az,hogy ha leveszem a zoknim akkor annak van helye.Emberileg is teljesen elképzelhetetlennek tartom,hogy csak úgy ledobjam akárhova a koszos,büdös zoknit.

Mindegy,én örülök,hogy megkapom azt a tiszteletet,hogy nem kell büdös zoknikat szedegetnem,mert van a párom olyan inteligens.De persze ha neked nem baj,akkor oké!

2012. máj. 17. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!