Aranyérrel jártatok már így?
Irány az orvos!
Én is fél évet halogattam, amikor először elmentem, és őszintén szólva nagyon pipa voltam magamra, hogy miért is nem mentem előbb, mert két hét alatt rendbe jöttem akkor, és hát feleslegesen kínlódtam előtte hónapokig...
Amúgy belső vagy külső? Végbélrepedés is van?
Mert mindezekkel más és más a teendő. Az ember magának sokszor nem is tudja pontosan meghatározni, hogy mi is a probléma. (Nekem is kellett egy idő, és gyakorlat, sajna megkaptam...)
Muszáj kezelni ezeket a dolgokat. Nekem volt, ami elmúlt "szerekkel", és volt már gyűrűzésem és műtétem is.
Utána mindig sokkal jobb lett, szóval nem érdemes kínlódni ezzel otthon. Az egész életminőség múlik rajta, tudom én milyen az, amikor se ülni se állni se menni nem tudsz fájdalom nélkül, az milyen...
Legalább a háziorvoshoz menj el, és írása fel vele, gyógyszertárban kikevert kúpot. Az nekem hatott, 3-4 nap alatt de be hozta.
Ne félj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!