1 honapja nem jott meg a menstruaciom. Barna valadekom van, es faj a hasam. A terhessegi teszt negativ. Mi lehet a baj? Ti jartatok igy?
Figyelt kérdés
A nogyogyaszom szabadsagon van, 1 het mulva tudok csak menni. A terhessegi tesztet 3-szor megissmeteltem, mind negativ volt.2012. máj. 1. 14:30
1/8 anonim válasza:
Egy hónapja késik, vagy most nem jött meg? Szóval mikor volt az utolsó menstruációd? Én elmennék akár másik orvoshoz is, ha már egy hónapja meg kellett volna jönnie.
2/8 anonim válasza:
Nem vagy terhes, valami hormonális probléma lehet, vagy esetleg idegeskedsz mostanában? Szedsz valami gyógyszert?
3/8 A kérdező kommentje:
Most kellett volna megjonnie, 1 hete. Eddig mindig pontosan megjott, vagy meg hamarabb a kelletenel.
2012. máj. 1. 14:47
4/8 A kérdező kommentje:
Nem szedek gyogyszert. De stressz az van.
2012. máj. 1. 14:48
5/8 anonim válasza:
A stressz az nagyon befolyásolja a menstruációt. Szeretnél most babát?
6/8 anonim válasza:
Reggeli vizeletből teszteltél? Nekem csak kilenc nappal a kimaradt után mutatott babát (a reggeli teszt!) és nekem is volt barna pecsételésem.
7/8 A kérdező kommentje:
Van 2 kicsi gyerekem. Egyelore most nem szeretnek.
2012. máj. 1. 14:56
8/8 A kérdező kommentje:
Nem reggelibol. Megprobalom ugy is.
2012. máj. 1. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!