Ha nem terhesség, akkor mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja volt egy nőgyógyászati műtétem(méhen kívüli). Másfél hete meg is jött az első menzeszem. Teljesen olyan tüneteim vannak, mint ha terhes lennék. Hányingerem van napok óta,fáj a gyomrom, fájnak a melleim. És ma már kis hőemelkedés is volt. Mi lehet ez? Nem hiszem, h terhes lennék, de nem tudok rájönni mi ez. Lehet, hogy csak vmi megfázás féle bújkál bennem?2012. máj. 16. 15:14
1/4 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg az orvost? Azért tanult éveket az egyetemen, hogy meg tudta mondani. Mi innen a gép előtt ülve 2 mondatból miért tudnánk, hogy mi bajod?
Nem bántásból írom, csak nem értem az ilyen kérdéseket...
2/4 A kérdező kommentje:
Csak azért, mert ilyenkor már nem rendel a dokim. És hátha holnapig okosabb leszek, mert tud vki vmi okosat mondani.
2012. máj. 16. 15:24
3/4 anonim válasza:
Van esély arra, hogy terhes legyél? Megfelelően védekeztetek? (Gondolom a doki most pár hónapig nem javasolta, hogy teherbe ess)
Mert, ha minden rendben volt a védekezéssel, akkor én elsősorban nem terhességre gondolnék
4/4 A kérdező kommentje:
Nem védekezünk. A doki javasolt pár hónapot, de azt is mondta, h ha mégis úgy gondoljuk, próbálkozhatunk, hisz nem biztos, h rögtön teherbe esek. Viszont 2 hete volt meg, így ezért nem gondolok terhességre.
2012. máj. 17. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!