Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a francot csináljak?

Mi a francot csináljak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen már nem bírom itthon:( A folyamatos veszekedés, a balhék...elég volt:(

Mi a fenét csináljak, elegem van abból, hogy itthon én szívok meg mindent:((

Igaz, már csak egy pár hónap...de nem tudom hogyan kell egyedül talpra állnom:( Segítenétek?

Ti hogyan költöztetek el a szüleitektől?

18/L

2012. máj. 15. 20:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

igen, messze van...

Hát szerintem igen, koli lesz

2012. máj. 15. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:
hát, az már jó jel, ha felbesznek, és el tudnak tartani a szüleid
2012. máj. 16. 00:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha dberecen közeli vagy, tudok olyan szakképzést ajánlani ami hiányszakmának minősül ezért az állam tanulmányi ösztöndíjjal támogatja az erre a szakra járó tanulókat.

Tudom hogy "csak" egy szakmát szerzel vele ha sikeresen elvgézed, de jelen esetben szerintem lehet többet érnél vele. Fősulira tudsz menni bármikor, ha rendeződik az anyagi helyzeted. Érettségivel, szakmával később állással talán nagyobb esélyed lenne kitörni ebből az életből. Írj privit ha gondolod.

2012. máj. 16. 09:30
 14/14 anonim ***** válasza:
* Debrecen bocsi elírtam
2012. máj. 16. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!