Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a francot csináljak?

Mi a francot csináljak?

Figyelt kérdés

Tudom hogy mindenki azt mondja hogy a fiúk későn érnek

De én ezt fixre tudom.

Biszexuális vagyok:(

És tetszik nagyon egy fiú de 1000 % hogy nem viszonozná.

Sőt(14) éves.

Egész este sírtam tegnap,ha a szüleim megtudnák:(

Valaki segítseeeen????:'(

13/f

2010. júl. 28. 23:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%

még nem biztos, hogy biszex vagy, nyugi :)

lehet, hogy inkább az tetszik, amilyen ő (pl. menő, izmos, szép, bátor, nagydumás stb. stb)

próbálj meg finoman hasonlítani rá, persze ne úgy, hogy egyértelmű utánzásnak tűnjön, csak próbáld elsajátítani a számodra kedves tulajdonságait.

2010. júl. 28. 23:14
 2/18 anonim ***** válasza:
92%

Figyelj! Te nem biszexuális vagy, hanem egyenlőre még gyerek.

Barátkozz lányokkal, fiúkkal. Haverkodj, csináljatok közös programot. Alakulsz te még, sokat változik az ízlésed és a beállítottságod is.

A szexhez még gyerek vagy, remélem nem azon jár az eszed. (Vagyis az eszed járhat, de cselekedni még ráérsz később is.)

2010. júl. 28. 23:17
 3/18 A kérdező kommentje:

nem szex....dehogyis..

de annyira tetszik ...-.-":'(

2010. júl. 28. 23:19
 4/18 anonim ***** válasza:
86%

nem vagy szerintem biszex.

én is gondoltam rá egy csúnya szakítás után,hogy leszbikus leszek,de elundorított a gondolat.

szerintem még alakulni fogsz:)de ha nem,az sem baj,mert szerintem erről nem te tehetsz és nincs miért elítélni.szüleid biztos megértik.

13/L

2010. júl. 28. 23:23
 5/18 anonim ***** válasza:
92%

Én kb 13 éves korom óta tudom hogy a fiúk felé kacsingatok...

Tudom hogy nem ez a normális, de ez van... Időbe telt mire sikerült elfogadnom magam, de sikerült. Ettől nem lettem rosszabb ember, nem vonulgatok Budapesten (sőt kifejezetten utálom a vonulgatókat). Ettől még lehetek sikeres ember, élsportoló vagy akármi...

Ha biszex vagy, mi van abba? Nézd a jó oldalát te mind két nem fele kacsingathatsz. Próbáld meg elfogadni és ne emészd ezen magad. Ettől még teljesen normális, hétköznapi srác vagyok, vannak barátaim, eljárok szórakozni, nem hirdetem a másságom, ennyi...

16/F

2010. júl. 28. 23:43
 6/18 anonim ***** válasza:
82%

Nem olyan nagy tragédia, ha mindkét nem tagjai tetszenek, ugyan már. :) A szüüleid véleménye miatt ne aggódj, bőven ráérsz elmondani neki, nem kell most, hiszen még nem is biztos, hogy biszex vagy, de ha az is vagy, még mindig jobb, mintha kleptomániás lennél (aki kényszeresen lop a boltból), sokkal nagyobb bajok is történnek a világban :)

A kiszemelt fiúhoz csak annyit írok, hogy ha nem tudod biztosra, hogy ő nem viszonozná ezt, akkor ne hozd fel neki a témát. A te korodban, biztosan tudod, mennyire kínos ha valakit cikiznek az ilyesmivel.

És ne sírj, nem érdemes! :)

2010. júl. 29. 00:03
 7/18 A kérdező kommentje:
csak onnan tudom hogy barátnője van....:'(
2010. júl. 29. 00:07
 8/18 anonim ***** válasza:
73%
De attól még ő is lehet biszex, nem igaz? ;)
2010. júl. 29. 00:09
 9/18 A kérdező kommentje:
Tuti nem az ,homofób....
2010. júl. 29. 00:14
 10/18 anonim ***** válasza:
79%

Egy kérdés:

Képes lennél vele szeretkezni (nem most majd amikor abban a korban vagy,eltudnád vele képzelni magad??)

Volt már barátnőd?,

Ha válaszolsz utána még én is válaszolok :)

2010. júl. 29. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!