Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a francot csináljak?

Mi a francot csináljak?

Figyelt kérdés

Tudom hogy mindenki azt mondja hogy a fiúk későn érnek

De én ezt fixre tudom.

Biszexuális vagyok:(

És tetszik nagyon egy fiú de 1000 % hogy nem viszonozná.

Sőt(14) éves.

Egész este sírtam tegnap,ha a szüleim megtudnák:(

Valaki segítseeeen????:'(

13/f

2010. júl. 28. 23:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
igen/igen/nem
2010. júl. 29. 12:21
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

ma 12:17 vagyok.

Uhh hát az már más.

Hát figyelj addig amig nem volt barátnőd addig ne mondj ilyet,nekem is volt,hogy 'tetszett' egy lány,de aztán lett barátom és ha ma ránézzek arra a lányra akkor rájövök,hogy csak azért 'tetszett',mert minden fiú szereti meg csinos inkább irigyeltem,de akkor ezt nem akartam bevallani.

Szerintem ismerj meg egy lányt és adj esélyt egy lánynak majd mikor átöleled meg szereted és megcsókolod viccesen fogsz vissza tekinteni,hogy tetszett egy fiú.

Hidd el.

Ha pedig esetleg nem igy lesz akkor lehet,hogy csak a fiúk tetszenek,de akkor sincs itt a világ vége,ne sirj ez miatt,butaság sirni.fiatal vagy még van időd bőven.

Majd még kifog ez alakulni csak most sok a változás és szerintem tese tudod eldönteni,hogy mi a helyzet,mert az irásodból ezt lehet levezetni.

Addig pedig neszólj a szüleidnek..majd ha biztos,hogy kialakul benned ez a dolog,senki nem fogja megtudni.

Sok Sikert.

2010. júl. 29. 12:53
 13/18 A kérdező kommentje:
velem egy csaj se járna,tuti...-.-" ja de egy..az meg...áááh.
2010. júl. 29. 13:01
 14/18 anonim ***** válasza:
86%

Ne erőltesd csajokkal,ha nem megy.Legyél jóba azzal a fiúval,de semmiképp ne mutasd,hogy vonzódsz hozzá!Én is így vagyok egypár csajjal meg egypár fiúval:P:)

Pld.egyik tanárnőmmel is így voltam,tegnap hazakellett magam hozatnom vele(hívtam minden ismerőst,meg anyámékat is,de semmi),és őt hívtam(mert ő helyi volt)..és ugye hazahozott..és megöleltem..mondtam neki,hogy nagyon hiányzott.Tudja,hogy szeretem!:) ez persze Happy End:)

De ő sem tudja igazából,hogy mi a helyzet.Persze nagyon szeretem ez igaz,de ha azt mondaná,hogy úgy szeret és azt akarja,akkor ugranék..de persze nem mondaná ezt,mert férje van:P ÍGY A SZERETET maradt,de az örökre(L)<3

Szóval te is nyugodtan haverkodj azzal a fiúval.Majd idővel elmúlhatnak ezek a fajta vonzalmaid.Nem tudni,kivel hoz össze a sors!

Majd írj,hogy hogyan alakult:)

2010. júl. 29. 16:20
 15/18 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle h kitagadna e ha meleg lennék azt mondta nem,nem ellenzi a melegeket.. =)
2010. júl. 29. 22:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez olyan mintha azt mondtad volna: "meleg vagyok, csak nem merem bevallani".
2010. júl. 30. 17:01
 17/18 anonim ***** válasza:

nem arról van szó hogy a fiúk későn érnek...

egyáltalán nem értem 14 évesek és ennél fiatalabbak miért beszélnek egyáltalán szerelemről? fogalmatok sincs mi az.. csak látjátok a médiában a sok őrületet, a botrányokat a melegekről, a nyálas filmeket (itt gondolok a tatu-ra, a valóvilág kismocskára, a barátok közt misijére, különböző mangákra, a twilightra, a melegfelvonulásra, az olyan sztárokra akikről nem lehet tudni hogy fiú-e vagy lány... pl gazette) és összezavarodtok. én is ennyi idősen éreztem vonzalmat egyes emberek iránt, volt amikor azonos volt amikor ellentétes nemű.. sosem mondtam el senkinek. sosem fordult meg a fejemben hogy nem helyes az, hogy a képzeletemben egy pár vagyunk egy másik lánnyal... amikor oda kerültem hogy már teszek is valamit 14-15 évesen, már szinte csak a pasikat néztem. pusztán kíváncsiságból kipróbáltam lánnyal is titokban (de nem a szexet)... de meg sem fordul a fejemben hogy járjak vagy bármilyen komolyabb testi kapcsolatot létesitsek lánnyal... ennyitől nem vagyok biszex. mostmár tudom! akkor nem biztos hogy tudtam volna, de szerencsére nem is kellett akkor eldöntsem.

te sem kell eldöntsd.

2010. aug. 1. 06:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Figyu: Attól hogy néha-néha lefekszel majd egy-egy fiúval, azt nem kell senkinek sem tudnia. Attól még lehetsz nővel is. És majd eldöntöd mi a helyzet.Én egyáltalán nem itélem el ha valaki meleg, sőtt! Legalább az ápolt, és figyel magára nem ugy mint egyes pasik..akik,büdösek, és ápolatlanok!-.-"De abban egyetértek, hogy lehet, csak irgyled azt a kölyköt..(: 13/L
2010. aug. 8. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!