Szules utan hogy alakult a menstruaciotok?
Nekem 5-6napig tart,aztan 10napig barnazok :(.Kedden megyek vervetelre hormonvizsgalathoz,es nagyon aggodom,hogy van valami komoly bajom.Mar volt egy missed ab-om is sajnos.
Csak kivancsi vagyok,hogy volt-e valaki hasonlo helyzetben.
Minden valaszt koszonok!
1. napra pontosan 6 hétre a szülés után jött meg,utána a fogamzásgátló injekció miatt teljesen felborult,és hosszú hónapokig a 29 napból 2-3 nap volt "tiszta",a többi pecsételés.
2. 2-3 hónapos volt a kicsi,amikor először megjött. Utána 2 havonta egy ideig.
3. Na,ez kicsit érdekesebb volt! Az első úgy 2 hónappal a szülés után kezdődött,de 2 hétig pecsételés volt,majd 1 hét szünet,majd megint pecsételés 1 hétig,majd 1 hét szünet,pecsételés 4 napig,majd 1 hónap múlva megint megjött,de akkor már rendesen volt,csak éppen 4 napig tartott,majd 40 nap múlva megint,akkor már erősebb volt,és 5 napos,majd 28 napos ciklus,5 napos mensi,majd 39 napos ciklus,6 napos mensi. Asszem legalább is.
Mivel a kérdés úgy kezdődött,hogy "szülés után" ,így gondolom szülés után vagy- és nem missed ab után!
Szülés után természetes,ha össze-vissza van a menstruáció,előfordul barnázgatás,pecsételő vérzés. Szoptatás esetén normális,szoptatás abba hagyása után általában 2-3 hónap kell,mire rendbe jön a mensi. Ha nem szoptattál,akkor is eltart 2-3 hónapig,mire oks minden. Persze nem baj,ha biztos ami biztos alapon megnéznek!
Felénk ilyenre fogamzás gátlót írnak ki!
Koszonom a valaszaitokat!
Kedves utolso valaszolo tudom,hogy nem voltam eleg pontos,az lemaradt,hogy van egy masdel eves fiam,miota ot megszultem sajnos igy menstrualok.Doki mindent rendben talalt,nekem megsem tetszik a dolog.Januarban terhes lettem,2honaposan elveteltem,a missed ab-ot arra ertettem,persze nem volt honnan tudnod,en nem fejeztem jol ki magam.kedden megyek hormonvizsgalatra,nagyon kivancsi vagyok.Minden vagyunk a ferjemmel egy kisteso :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!