Anyukák! Hogyan alakult a menstruációtok? Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
áprilisban szültem. 3 hónapra rá (szoptatás alatt) megjött a vézésem. tartott egy hétig. normális mennyiségű volt.
azóta eltelt másfél hónap és semmi.
másnak is össze-vissza volt/van meg? mennyi a normális, ha késik?
lehet, hogy vennem kéne még egy tesztet? amikor 1 napja késett, csináltam egyet, az negatív lett.
2010. aug. 20. 09:18
1/4 anonim válasza:
Nekem a hat hét után szinte rögtön megjött, azóta is mindig megjön, de időben, pedig még mindig szoptatok! Szerintem vegyél tesztet, mert állítólag könnyen teherbe lehet esni szülést követően, szoptatás alatt!
2/4 anonim válasza:
Nekem csak szoptatás vége felé jött meg,addig semmi. Ez az elsőnél 8 hónap után,a másodiknál 10 hónap lett volna,de terhes lettem. A harmadiknál 14 hónap után.
Csinálj egy tesztet,az a biztos!
3/4 anonim válasza:
Nekem a gyermekágyi vérzés kb. 4 hétig tartott, utána pedig rá egy hétre megjött és azóta is rendszeresen megvan, pedig szoptattam közben. Lehet, h még a hormoningadozástól késik neked, de a biztonság kedvéért én is csinálnék tesztet e helyedben.
4/4 A kérdező kommentje:
ma reggel megjött a vérzésem. gondoltam, hogy nem vagyok terhes, mert védekezünk gumival, de azért izgultam kicsit.
2010. aug. 22. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!