Miért van hogy végre megtetszik egy név és azt veszem észre az ismerősök között hogy mindenki úgy nevezi a babáját?
Szia. nekem hasonló volt a helyzetem, kb. 14 éves korom óta gondolkodtam fiú és lány neveken, hogy majd mit szeretnék a babámnak. Volt egy barátnőm, aki előszeretettel utánzott mindenben az ég , de annyira, hogy mikor elmondtam neki, hogy Bendegúzt szeretnék, ha fiam lesz, épp akkoriban született meg az öccse, és addig mondogatta anyucinak, amíg ez lett a neve a gyereknek, és azt mondta, hogy z csak véletlen, az anyukája választotta a nevet, rá kb. 3 évre beszélgettem az anyukájával, és mondta, hogy a csajszi adta nekik a nevet:) Utána tudtam, hogy Zoét szeretnék a lány, rá 1 évére mikor megint szóba jött ez a téma, akkor ő állt elő ezzel a névvel, hogy ő már évek óta eldöntötte, hogy Zoéja lesz, ami érdekes, mert előző évben még nem így volt:) Na mindegy, a lényeg az, hogy ilyeneken előre ne húzd fel magad, mert hiába is döntöd el most, nem tudhatod, hogy az majd a párodnak tetszik e:) Nekem most aktuális volt a névválasztás, és fölösleges is volt Bendegúzon és társain törni a fejem, mert akkor még nem tudtam, hogy egy afrikai férjem lesz, és a babának sem magyar neve lesz:) Hidd el, ahogy odajutsz és eljön az idő, a pároddal közösen fogtok találni egy nevet a babátoknak, és tetszeni fog:)
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!