Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A lepontozó démonnak sok...

A lepontozó démonnak sok szeretettel?

Figyelt kérdés

Akit felbosszantott a lepontozás a válaszára ide üzenhet a lepontozó démonnak!

(dühöngőőőőőőőőőőő:-))

2009. jún. 24. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Engem nem érdekel általában ha lepontoznak, mert nem vagyunk egyformák, és szinte nincs két ugyanolyan vélemény.

Viszont azt utálom aki itélkezik egy vad idegen felett és le is pontozza az ellentétes válaszokat. Ők nézzenek magukba, hogy tökéletesek-e és utána pontozzanak.

2009. jún. 24. 14:04
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

Én akkor szoktam ideges lenni, ha tényleg minden jó szándékom segíteni akarásom szóval mindenem benne van a válaszban amivel segíteni tudok, és a kérdező nem ezt akarja hallani és lepontoz.... Ez borzasztó érzés!

Egyébként a teherbeesés témakör sokkal jobb mint a szülés, vagy terhesség vagy a babák... mert a teherbeesésnél nem a pontozáson van a lényeg hanem a segítségen és a megnyugtatáson, lelki támaszon illetve kételyek eloszlásán! Igy ott a pontozás nem lényeg.... Sokkal jobban szeretek ezért oda irni, és ott segíteni!!! Szavakkal értékelik a válaszokat (KÖSZÖNÖM) és nem pontozással!

2009. jún. 24. 15:31
 3/4 anonim ***** válasza:
75%

En azoknak uzennek akik arra a kerdesre h :"Mi a neve a gyermekednek?" mindenkinek a valaszat lepontozzak.

Pedig itt nem lehet rossz valaszt irni mert mindenki tenyt kozol vagyis a gyermeke nevet irja le.

Az ilyen "kedvesektol" kerdezem h miert jo ez nekik?

Miert kell lepontozni attol h neked-nektek nem tetszik az az adott nev.Mindenkinek a maganugye h milyen nevet ad a babajanak.

Jo lenne ha vegre empatikusabbak lennen egymassal.

2009. jún. 24. 18:06
 4/4 anonim ***** válasza:
75%
No, én pont azon csodálkoztam, hogy a Hogy hívják a babádat, és mennyi idős kérdésnél mindenki 100%-ot kapott. Majd biztos jön egy hurrikán, és lehúzódnak a pontok:-) Én nem üzenek neki semmit, nem akarom, hogy elbízza magát. De remélem, egyszer görcsöt kap az ujja a sok nyomogatástól. De tuti sok ideje lehet, hogy olyan oldalon múlatja az idejét, ami egyáltalán nem tetszik neki, nem is hasznos a számára, és mindenki hülye rajta kívül. +++
2009. jún. 24. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!