Érdekes ez az öröklődés?
Három gyermekem van.A fiam totális másolata kívülről az apjának(szerencsére:) viszont belülről meg annyira én vagyok.Van a középső lányom aki egyinkünkre sem hasonlít.És van a legkisebb lányom akiben olyan szinten keveredünk a férjemmel , hogy le sem tudnánk tagadni.:)))
Olyan érdekes ez a biológia.
Az enyém kaméleon.
Amikor megszületett, apám miniatűr mása volt.
Aztán teltek a hónapok,és "élőben" inkább rám hajaz a srác.Fotókon meg tiszta apja,de sikerült már olyan fotó is,amin tiszta anyósom volt.Lelkileg apja is,meg én is,mert mindketten érzékeny, befelé forduló emberek vagyunk.Két éves a kisfiam.:)
Nálunk senkire sem hasonlít a lányunk. 3 éves. Nekem majdnem fekete hajam van, egyenes, férjem szőkés barna, egyenes hajú, lányunk közép, inkább világos barna, göndör hajú.
Mondjuk kerek feje van mint nekem, de a vonásai senkire sem hasonlítanak!
Úgy alszik mint az apja, félig nyitott szemmel:)
De reggelente lefotóz minket a párom, ahogy együtt alszunk, szinkronban, ugyan olyan pózban:))
Ezek szerintem ezeket csak örökölte, mert ezt nem tudja eltanúlni, hogy ugyan úgy aludjon.
Nekem egy kisfiam van. Már a kórházban akárki jött látogatóba egyből rávágták, hogy tiszta apja. (Akkor én még senkit nem láttam bele, csak gyönyörködtem :D) Most 6 hónapos már én is látom, hogy valóban az apjára hasonlít. De a legmegdöbbentőbb számomra, hogy még a mimikája is az övé.
A mosolya, ahogy ráncolja a szemöldökét, minden. :D Nagyon durva. Mondjuk az orra olyan pisze, mint az enyém. :D
Fiam egy az egyben én vagyok, csak a szemszínt örökölte apától.
Van is egy képem, ahol mindketten 3 évesek vagyunk, beszerkesztettem egymás mellé, senki meg nem mondja, h melyikünk melyik, max a ruhákból látszik, az enyém akkor divatos mackófelső :)
De amikor 7 hónapos volt a fiunk, a férjem mutatott képeket az ő 7 hónapos koráról, még a fejük elfekvése is ugyanolyan volt :)
Amúgy szerintem mi nem hasonlítunk egymásra a férjemmel, mégis többen azt hitték, h ő a bátyám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!