Akarnál-e gyereket, ha biztosan tudnád, hogy a leendő gyerekednek már nem lehet gyereke?
Ez milyen kérdés? Nem is értem az összefüggést! :D
Ha nem lehet unokád, akkor már gyerek sem kell???
Nekem kellene a gyerekem mindenképpen, mivel önmagáért szeretem, nem azért amit tesz vagy ami a foglalkozása lesz, vagy társa miatt, akit választ... hanem mert van. és kész. Semmit nem kell tennie, így is szeretem. :D
mióta megvanak a gyerekeim próbálok egyre környezettudatosabb lenni és néha még azon is kivagyok,mikor édességgel tömik őket...
ha biztosan tudnám, hogy tragédia történik az életükben,akkor lehet,hogy nem vállaltam volna őket, hogy ne kelljen szenvednük. DE! egész életemben hiányoztak volna és lehet,hogy mégis bennem lenne a remény, hogy mi van, ha mégsem lesz atombomba... tehát azt gondolom, hogy nem, nem vállaltam volna, de azért ebben nem vagyok 10000%,mert iszonyatosan nagy volt a vágy utánuk, ki tudja, hogy meddig bírtam volna ki- lehet,ilyenekre gondoltam volna, hogy "lehet,hogy pont ők fogják megakadályozni a (példádnál maradva) az atombombát vagy ilyesmik :D
nagyon remélem, hogy nem lesz semmi ilyesmi és kiegyensúlyozott, egészséges és boldog életet élhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!