Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akarnál-e gyereket, ha biztosa...

Akarnál-e gyereket, ha biztosan tudnád, hogy a leendő gyerekednek már nem lehet gyereke?

Figyelt kérdés
Természetesen 100%-ra biztosan tudnád, és tegyük fel klónozni sem lehetne.

2012. ápr. 9. 00:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Akarni akarnek, mas kerdes, hogy csinalnek e. Egyebkent meg hulyeseg ezen agyalni, mert hogy a francba tudnam, hogy az en gyerekem nem lesz kepes gyereket nemzeni? Egyebkent meg hanyszor hallottam mar, hogy valakirol azt mondtak, hogy nemzokeptelen, aztan meg megis lett gyereke.
2012. ápr. 9. 00:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Attól még lehet boldog, sikeres, teljes életet élő ember, akár még Nobel-díjas tudós is. Másrészt, akkor sem tudhatod biztosan, hogy lesz unokád, ha a gyerekednek lehet gyereke, nem igaz?
2012. ápr. 9. 00:34
 3/8 A kérdező kommentje:
De még egyszer hangsúlyozom, hogy valahonnét (nem tudom honnét) BIZTOSAN tudnád, hogy a gyerekednek már nem lehet. Szóval ez itt a lényeg. Pl valaki beidőzített egy hatalmas atombombát 30 évre, ami majd elpusztítja az egész világot, vagy ilyesmi :D
2012. ápr. 9. 00:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Lehet, hogy nem is akarna gyereket. Ettől még lehetne boldog. Ha mégis akarna gyereket, akkor azért ott van az örökbefogadás is...
2012. ápr. 9. 00:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez milyen kérdés? Nem is értem az összefüggést! :D

Ha nem lehet unokád, akkor már gyerek sem kell???

Nekem kellene a gyerekem mindenképpen, mivel önmagáért szeretem, nem azért amit tesz vagy ami a foglalkozása lesz, vagy társa miatt, akit választ... hanem mert van. és kész. Semmit nem kell tennie, így is szeretem. :D

2012. ápr. 9. 01:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, pont erre voltam kíváncsi.
2012. ápr. 9. 03:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

mióta megvanak a gyerekeim próbálok egyre környezettudatosabb lenni és néha még azon is kivagyok,mikor édességgel tömik őket...

ha biztosan tudnám, hogy tragédia történik az életükben,akkor lehet,hogy nem vállaltam volna őket, hogy ne kelljen szenvednük. DE! egész életemben hiányoztak volna és lehet,hogy mégis bennem lenne a remény, hogy mi van, ha mégsem lesz atombomba... tehát azt gondolom, hogy nem, nem vállaltam volna, de azért ebben nem vagyok 10000%,mert iszonyatosan nagy volt a vágy utánuk, ki tudja, hogy meddig bírtam volna ki- lehet,ilyenekre gondoltam volna, hogy "lehet,hogy pont ők fogják megakadályozni a (példádnál maradva) az atombombát vagy ilyesmik :D

nagyon remélem, hogy nem lesz semmi ilyesmi és kiegyensúlyozott, egészséges és boldog életet élhetnek.

2012. ápr. 9. 08:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mivel több olyan embert ismerek, akinek nem lehet valamilyen oknál fogva gyereke, és láthatóan teljes, boldog életet élnek, ezért nem lenne kifogásom a gyerekvállalás ellen. Az, hogy valakinek nem lehet gyereke az nem egy olyan fogyatékosság, ami miatt egész életében szenvedni fog, vagy ellátásra szorul... az más történet.
2012. ápr. 11. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!