Most mi lesz? Mit tudok tenni, hogy ne származon bajom ebből az egészből?
Sziasztok a multkor, már írtam, hogy terhes vagyok és a főnököm kiakar rugni, nos ez ma szóban meg is történt.
Mondtam neki, hogy ezt nem teheti meg, de Ő azt mondta, hogy igen.
Én mondtam hogy feljelentem amiért ezt tesszi, és eljöttem a munkahelyemről.
Aláakarta íratatni a felmondási papírt velem persze nem tette meg, így totálisan kiakadt.
Most itthon vagyok írta, hogy vigyem el a papírt ami igazolja, hogy 6 hetes terhes vagyok, ezt most megtettem, de nem bevittem, hanem elkldtem neki e-mailben, mert annyira ideges vagyok, hogy pihenem kell félek, hogy baja lesz a babámnak.
Most milesz?
Menjek ügyvédhez?Vagy gyorsan táppénzre, viszont a dokim, csak holnap d.u rendel, ma már nem(háziorvos).
semmiképpen ne idegeskedj tovább!!! valószínűleg ha a főnököd bekérte a terhességet igazoló papírt, észbe kapott, hogy úgysem rúghat ki.
ami a legjobb lenne, ha elmennél betegállományba, ahogy te is írtad
és nyugalom, pihenj, olyan pici még a pocaklakód!! :)
Én bemennék és megkérdezném, hogy dolgozzak nyugalomban vagy táppénz. Válasszon. Ne írj alá semmit, ha írásban felmondd, akkor csapd a hónod alá a papírt, menj ügyvédhez, majd bíróságra. Ne aggódj, visszamenőleg ki fogja fizetni a béredet bírói döntésre, ha előbb nem tér jobb belátásra.
Te is elmondhatod neki ezeket, hogy nincs más választása, hátha akkor megbékél.. Úgyse tud mit tenni, jobb, ha belátja...
Azért a helyedben a beszélgetést rögzíteném egy diktafonra :-)
engem az első babával a nődoki tartott táppénzen végig, és most is kérdezte, hogy el akarok-e menni. de most nem megyek, mert egészen más a munkám, mint 4 évvel ezelőtt
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!