Kedves kismamák, anyukák, nehéz a válaszokat megköszönni?
Engem is zavar, hogy a kérdés lefutása után se egy köszönöm, se egy két szavas komment nem jár a kérdező részéről. Nem kell hálálkodni, de amikor én kérdezek, akkor már a kérdés alatti kommentbe odaírom, hogy előre köszönöm a válaszokat, majd néhány válasz után nyomok egy köszönömöt, esetleg röviden hozzászólok.
A hétvégén volt két ilyen kérdés is, amelyeket épp elkaptam, tudtam is a pontos választ, amit öt percen belül megkapott a kérdező. Más már nem is válaszolt rá, mert már nem volt mit.
Az egyiknél annyi visszaszólás sem jött, hogy "bújjseggembe", pedig a kérdés eléggé égető és könyörgő, siettető volt, tekintve, hogy durva aranyérrel kapcsolatban kért segítséget, a másik kérdésnél pedig az első válaszom után még továbbkérdezett, amire szintén pár percen belül reagáltam, szintén precízen. Kizárt dolognak tartom, hogy nem olvasta el egyből az újabb válaszomat. Fogadni merek, hogyha lett volna további kérdése hozzám, akkor bírt volna írni kommentet, de egy rövid "Köszönöm" már nem ért egy neki egy kattintást.
De szerencsére többen köszönik meg, mint nem.
Tény és való, hogy nem erről szól a honlap, nem kell megköszönni. De ilyen erővel a pénztárosnak sem kell köszönni, odavágtathatnánk úgy is, hogy csak odamegyek, rá sem nézek, pakolok, fizetek és eltűnök, de sokkal jobban esik a léleknek, ha nyomunk egy rövid köszönést, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!