Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az abortusz bűn? Számotokra...

Az abortusz bűn? Számotokra gyilkosság?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, ha például fiatalon (olyan 17-19évesen) teherbe esnétek akkor elhajtanátok?(úgy, hogy védekeztetek, tehát nem felelőtlenül) Ha igen miért, ha nem miért nem.

Félreértés ne essék, én nem kerültem ilyen helyzetbe, csak érdekel, hogy általában az emberek hogy vélekednek erről a kérdésről.

2009. jún. 21. 18:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

13:39-nek!

védekeztél?Hogyan?

Csak mert ha nem akkor hibás vagy!Ha viszont védekezés mellett történt,hogy teherbe estél akkor,igazad van,akkor jogos hogy nem szülted meg!

2009. jún. 23. 17:14
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Pharmatex,nuvoring hüvelygyűrű.
2009. jún. 23. 17:21
 23/23 anonim válasza:

sziasztok. 19 éves vagyok, immár 6 hete terhes is . több mint 1 éve van barátom akire mindenben számíthatok és mellettem áll. azt mondta bárhogy is döntök, ő mellettem áll (szüleim is ezt mondták). azonban a barátom csak 17 éves, és a szülei csak az elvetetést tudják elképzelni, és ezt hallgatom is tőlük. még tanulunk mindketten, mégis félek hogy elhagyna ha megszülném, és hogy nem lenne boldog, és hogy nem tudnám annyira szeretni, mint ahogy kéne. a héten elmegyünk a családvédelmi tanácshoz ( mer oda el kell menni abortusz előtt, hogy megpróbáljanak lebeszélni róla), és én abban bízok hogy ott rá tudják a barátomat venni, h meg akarja ő is tartani. én meg akarom tartani, gyilkosságnak tartom az abortuszt, ám nm gondolom hogy olyan helyzetbe vagyok, amikor ne lehetne megtartani. engem amugy örökbefogadtak, mer szülőanyám 18 évesen szült, és nem volt otthona. ebből kiindulva se szeretném elvetetni, mert boldog életem volt/van a nevelőszüleimnél.

mit csináljak szerintetek?????

2010. nov. 30. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!