Ti egyformán szeretitek a gyermekeiteket?
Figyelt kérdés
Az egyik rokonom pl. kijelentette, hogy neki a kisebbik lánya a kedvenc, mert hát ő a kicsi. Nálatok van ilyen?2012. ápr. 23. 17:41
1/3 anonim válasza:
Két kisfiam van, és igen, egyformán nagyon-nagyon szeretem őket.
Elég gáz valamelyiket kevésbé szeretni, és szerintem ez nemcsak gyerekekre, hanem unokákra is igaz. Főleg ilyenért, hogy egyik kisebb, másik nagyobb...
2/3 anonim válasza:
Én mindkét gyereket egyformán,de mégis másként szeretem. Nem jobban egyiket sem-másikat sem, csak másként. Egyik ilyen-másik olyan. Nincs különbség,hogy a nagyot azért mert ő az első szülött, a kisebbet meg azért mert ő a kicsi. Egyforma a szeretet. Most van úton a harmadik, őt is nagyon fogjuk szeretni. Minden gyerekben van valami,amit a legjobban szeretünk benne. Nálunk nincs kedvenc, meg nincs kivételezés...
3/3 anonim válasza:
Egyformán szeretem mindhármat,nem ismerek ilyet,hogy őt jobban szeretem.Mindegyikért az életemet adnám és értük élek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!