Só-liszt-gyurma készítésnél, ha vmi tartós dolgot szeretnénk készíteni ki kell égetni?
Figyelt kérdés
Az arányokra is kíváncsi lennék, hogy milyen arányban kell kikeverni fent írt gyurmát.
Válaszokat előre is köszönöm.
2012. ápr. 22. 19:20
1/6 anonim válasza:
5:5:1= só:liszt:olaj, és ki kell sütni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Így viszont további kérdésem van, hogy mennyi ideig , hogyan kell kisütni?
2012. ápr. 22. 19:28
4/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ezt is nézd meg! [link]
5/6 anonim válasza:
Én más receptet használok, és nem is szoktam kisütni, csak hagyni kiszáradni. Ugyanannyi mennyiségű só és liszt, és hozzá annyi víz, hogy jól gyúrható legyen.
6/6 anonim válasza:
Jajj,de jo,hogy végre vaalhol olvashatok veresegyházról,az otthonomról! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!