Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Só-liszt-gyurma készítésnél,...

Só-liszt-gyurma készítésnél, ha vmi tartós dolgot szeretnénk készíteni ki kell égetni?

Figyelt kérdés

Az arányokra is kíváncsi lennék, hogy milyen arányban kell kikeverni fent írt gyurmát.

Válaszokat előre is köszönöm.


2012. ápr. 22. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
5:5:1= só:liszt:olaj, és ki kell sütni.
2012. ápr. 22. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Így viszont további kérdésem van, hogy mennyi ideig , hogyan kell kisütni?
2012. ápr. 22. 19:28
 3/6 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 22. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ezt is nézd meg! [link]
2012. ápr. 22. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Én más receptet használok, és nem is szoktam kisütni, csak hagyni kiszáradni. Ugyanannyi mennyiségű só és liszt, és hozzá annyi víz, hogy jól gyúrható legyen.
2012. ápr. 23. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
Jajj,de jo,hogy végre vaalhol olvashatok veresegyházról,az otthonomról! :)
2015. júl. 14. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!