Nagyon ragad a só-liszt gyurma masszám, mit tegyek még hozzá, hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 13:25
2/7 anonim válasza:
lisztet.
és ha esetleg egy kevés étolajat is teszel hozzá, akkor sokkal ruganyosabb ,selymesebb masszát kaphatsz a végén.
akkor a legjobb az állaga, ha az ujjaddal benyomod picit, érzed, hogy rugalmas, van pici ellentartása, és ha kihúzod az ujjad, elkezd visszaidomulni a gyurma felszíne.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Az enyém most még baromira ragad....
Ha jó lesz az állaga, hagyhatom "pihenni"??
Mert Manó még alszik... Meddig+hány fokon kell kisütni majd??
2009. márc. 11. 13:55
4/7 anonim válasza:
Tedd be egy nylon zacskóba vagy egy dobozba, így nem fog kiszáradni, bár az olaj se engedi. Én mindig csak száradni szoktam berakni a sütőbe. Kis lángon, amíg nem kopog. Így megmarad az eredeti színe, bár ha sütöd, akkor is szép lesz. Jó gyurmázást Nektek!
5/7 anonim válasza:
www.babazo.hu/tipeg/20071028-gyurma-fajtak-receptek-jatekok-otletek.html Itt többféle só-liszt gyurma receptet találsz, a színezéshez, kiszárításhoz is találsz tanácsokat.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-))))))
2009. márc. 11. 15:43
7/7 anonim válasza:
Szaisztok. A soliszt gyurmát lehet bogrére ragasztani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!