Mindenki élvezte a terhességet? Vagy volt, aki kevésbé?
Én nagyon nem szerettem terhes lenni. Egyrészt kissé türelmetlen is voltam, mert dolgozni nem tudtam, ezért nagyon unatkoztam végig, másrészt hiányoztak azok a dolgok, amiket korábban megtehettem. Zavart, hogy a pocakom akadályoz a mozgásban, a hátam is nagyon fájt, az állóképességem sem volt a régi, és mint már mondtam, nagyon unatkoztam, szerettem volna még a barátaimmal eljárni szórakozni, de hát terhesen nem akartam mert csak idegesített volna, hogy a többiek pl. söröznek, nekem meg nem lehet. Meg amikor már nagy pocim volt, akkor sétálni, csavarogni sem tudtam eljárni, mert két percenként pisilnem kellett és a lábam is dagadt volt.
Van még olyan rajtam kívül, aki így élte meg a terhességet?
(amúgy szülés után már egész más lett minden, hiszen az unalom gyakorlatilag megszűnt, és persze nagyon sokat számít, hogy nem kell ekkora súlyt cipelnem éjjel nappal)
Én se voltam olyan nagyon odáig mikor a fiamat vártam, mondjuk sajna a tünetek okozták ezt, szóval a borzalmas mellfájdalomtól, az állandó émelygésen át a hányásig, minden megvolt (ekkor még dolgoztam és titkolni is kellett) Majd volt pár nyugis hetünk :) ezután elkezdődött a brutál gyomorégés , vizesedés, elnehezülés stb.
Alig vártam, hogy megszülessen (ahhoz képest 10nappal túlhordtam).
Nekem tudom hogy a félelem volt mögötte, hogy milyen anya leszek, hogy fogunk helytállni a férjemmel, akivel az életünk eddig csak egymásról szólt stb.
Most a második babánkat várom, és semmi se zavar :)))
Mert egyrészt semmi bajom a mostani terhességem során, másrészt tudom hogy többé nem leszek babás valószínűleg és megpróbálom minden egyes pillanatát élvezni :)
És tanulva az első terhességemből, már a kezdetektől csinálom a hát meg hasizmom tornát (lájtosan persze) mert mikor már fájni kezd a hátam addigra már hiába próbálom erősíteni.
Na szóval a lényeg hogy mindkét variációt átéltem és teljesen megértem azt, akit nem annyira dob fel ez a 2in1 életforma :))
Szia!
én nekem az első 3 hónap volt kb. a borzalmas, utána "felszabadultam". Jöttem-mentem, nem égett a gyomrom, nem fájt a fejem,nem kellett a havira várni.. szóval bocsesz, hogy negatív példát hozok, de utána nagyon kellemesen érzetem magam.A cipelésről az jutott eszembe, hogy liftnélküli házban lakunk a 3. emeleten ; és a lépcsőzéseknél igencsak meg kellett állnom pihizni:) ; de közel 4 kilós babát szültem, aki napról napra gyarapodik, hízik. Néha már a karom fájdogál, ha pl. álomba kell ringatni, vagy büfiztetem és utána járkálok vele... és még nőni fog !:)
Ne aggódj, szerintem sokan vagyunk így, hogy bár maga a benned lévő élet fejlődése gyönyörű, de maga a terhesség okoz "panaszokat".
Én is azt mondtam, hogy szülök bármennyit, ha valaki kihordja :) A szülést viszont vállalom bárki helyett, akkora csoda. :)
Én imádtam a terhességem minden pillanatát. Rengeteget csavarogtam a városban, cukrászdáztam, barátnőztem, ....
Ha itthon voltam, akkor sokat aludtam, és tévéztem. Nekem nem volt unalmas, mindig volt mit csinálni. Furcsa is volt az elején, mert olyan munkahelyről jöttem el táppénzre, ahol havi 240-250 órát dolgoztam, tehát nem sok időm maradt magamra.
Én már alig várom,hogy újra az legyek : )
Nagyon élveztem a terhességem minden pillanatát,de mondjuk kb a 15 héttől mindig fájt valamim és ez egyre csak rosszabb lett,föleg az utolsó 10 hét,akkor már aludni sem tudtam,de ettöl függetlenül boldog voltam kiegyensulyozott-habár tele voltunk gondokkal,én mégis jól éreztem magam a börömben!Alig várom már,hogy ismét pozitivat tesztelhessek : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!