Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a 3kerekű bicikliről?

Figyelt kérdés

Messze lakunk szüleimtől, de nyáron 6 hétre hazautazunk az 1 éves babánkkal, és gondoltam ezt a tipusú 3kerekűt használhatnám babakocsi helyett is, és akkor nem kéne elcipelnünk a babakocsit. Azt írják dönthetős is az ülése. Vagy nem praktikus? Jobb a normál üléses tricikli?

[link]

2009. jún. 21. 02:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon supi kis jargany. Viszont a babakocsiban tud aludni a kicsi, kitudok vinni az udvarra, kitenni a babakocsiba a kicsit aludni.

Erre a bicora raul a kicsi, kicsit jatszogat vele, de szerintem 6 hetig mindig ezzel vinni a kicsit nem jo megoldas!

Inkabb a babakocsit vigyetek el, ha tudsz akkor vegyel egy kisebb kocsit neki esetleg hasznaltan is. Gondolom nagy a babakocsi, emiatt gondoltal erre a bicora, ugye?

2009. jún. 21. 02:34
 2/5 A kérdező kommentje:

Ezen meg cserélhetők az ülések:

[link]

2009. jún. 21. 02:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem olyan nagy a babakocsi, normál, csak nehéz beférni a kocsiba, mert ennyi időre, sok a cuccunk, főleg a babáé, játékokat is vinni kell, nagyiéknál még szinte semmi sincs(kivéve a hintát:)
2009. jún. 21. 02:36
 4/5 anonim ***** válasza:
55%

Én vagy biciklit,vagy babakocsit veszek....biciklit azért hogy önnálóan megtanulja hajtani,nem azért hogy én tologassam abban is.

Már itt elkezdődik hogy elkényelmesednek a mai fiatalok.ha tolni akarom akkor üljön babakocsiba,a bicikli nem erre való.

Minden jót:egy biciklis család

2009. jún. 21. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Amit 2.-szorra belinkeltel az nagyon super kis jargany! Viszont akkor mar mindegy hogy a babakocsit vagy ezt a sarga biciklit viszed, hiszen ez sem annyira kicsi, nem?

Jatekokat ne pakoljal sokat ossze, mert a nagyi ugyis sokat fog vele beszelgetni, es nala is felfedezi a lakast majd, es a nagyi ismeroseit is.

Szerintem inkabb babakocsit vigyel mint jatekot.

Jo nyaralast!

2009. jún. 21. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!