Normális a szülés utáni első menstruációnál az alvadt vérdarabkák?
Figyelt kérdés
5 hónapja szültem, most jött meg először! Elég sokat vérzek és sok pici alvadt vérdarabkák is vannak benne! Ez normális lenne? Másnak is volt már ilyen?2009. jún. 20. 14:09
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én nem tapasztaltam, pedig szülést követő 6. héttől már menstruáltam. A vérzésem erős volt, de nem darabos. Én, ha ilyet tapasztaltam volna, felhívtam volna a szülészdokim. Egy telefont megér. (Ha esetleg nincs nőgyógyászod, akkoor helyi körzeti orvosi ügyeletet hívd fel, és kérdezz rá. Jobb félni, mint megijedni.)
Minden jót! Üdv!
2/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt, amikor szülés után 7-8 hónappal először jött meg. Kezd visszarendeződni a ciklus, a következő már "nomálisabb" lesz. (nekem szerencslre a görcsök is minimalizálódtak és a vérzés is gyengébb lett)
De ha nagyon aggódsz, kérdezd meg tényleg a nőgyógyászt.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még pár napot várok, jövőhét pénteken amúgy is megyek a nőgyógyászomhoz, majd megkérdezem őt is!
Köszönöm!
2009. jún. 20. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!