Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális a szülés utáni első...

Normális a szülés utáni első menstruációnál az alvadt vérdarabkák?

Figyelt kérdés
5 hónapja szültem, most jött meg először! Elég sokat vérzek és sok pici alvadt vérdarabkák is vannak benne! Ez normális lenne? Másnak is volt már ilyen?
2009. jún. 20. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem tapasztaltam, pedig szülést követő 6. héttől már menstruáltam. A vérzésem erős volt, de nem darabos. Én, ha ilyet tapasztaltam volna, felhívtam volna a szülészdokim. Egy telefont megér. (Ha esetleg nincs nőgyógyászod, akkoor helyi körzeti orvosi ügyeletet hívd fel, és kérdezz rá. Jobb félni, mint megijedni.)

Minden jót! Üdv!

2009. jún. 20. 14:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen volt, amikor szülés után 7-8 hónappal először jött meg. Kezd visszarendeződni a ciklus, a következő már "nomálisabb" lesz. (nekem szerencslre a görcsök is minimalizálódtak és a vérzés is gyengébb lett)

De ha nagyon aggódsz, kérdezd meg tényleg a nőgyógyászt.

2009. jún. 20. 14:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Még pár napot várok, jövőhét pénteken amúgy is megyek a nőgyógyászomhoz, majd megkérdezem őt is!

Köszönöm!

2009. jún. 20. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!