Észrevettétek, hogy újraindult a lepontozó hadjárat?
Azért ide írom, mert ebben a kategóriában tapasztalni leginkább.
Volt már ilyen időszak, de aztán egy darabig normalizálódott a helyzet. Most megint ott tartunk, hogy lehetetlen normális százalékot elérni. Adott egy kérdés, adsz rá egy korrekt választ, utánad még jó néhányan megerősítik, senki nem tiltakozik, de a százalékok 40-50 körül mozognak. Mi ennek az oka?
Ebben az Ők kivételek szövegben is van valami.
Imádom pl. az anyósszapulós kérdéseket. Nekem szuper kapcsolatom van az anyósommal, de tettem is érte eleget, hogy ilyen legyen. Nálunk is voltak kezdeti problémák, de megoldottuk őket, és nem úgy, hogy kiosztottam anyóst, hogy ne szóljon bele a dolgomba, és nem is úgy, hogy meghunyászkodtam. Egyszerűen emberként viselkedtünk egymással, és amikor felismertük a másikban levő jót, már minden rendben volt. Erről szoktam írni ezeknél a kérdéseknél. és mindig az a válasz, hogy az Ő anyósuk más, vele nem lehet így. És jön a lepontozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!